nyttårsforsett 2018

Nyttårsforsett 2018 – Tilbring mer tid og skap minner med de du er glad i!

Nytt år, nye muligheter, heter det jo så fint. Mange benytter anledningen til å sette seg noen nye mål. Starte med blanke ark. Skape noen nye vaner.

Har du et eller flere nyttårsforsett, eller er du blant dem som ikke helt tror på det? Del gjerne hva du tenker i kommentarfeltet!

Vi ønsker å oppfordre alle til å ha som mål for 2018 å oppleve mer. Skap en fargerik hverdag som inspirerer og som vil gi gode minner som du kan ta med deg videre i livet.

Gjør hverdagen gladere

Januar, februar og mars kan være grå og triste. Julen er over, hverdagen er tilbake og mange kan kjenne seg litt umotiverte. Ta grep. Sett deg ned med kalenderen og sett av minst en kveld hver uke der du skal gjøre noe utenom det vanlige. Gå på en konsert eller se en film på kino, spis middag ute eller inviter noen hjem på middag eller prøv en ny treningsform?

Det kan være så mangt. På YouWish.no har vi mange spennende aktiviteter som vil gi mer glede i hverdagen. Overrask en venn med en spennende opplevelse!

En Stand Up-kveld for to  der man får oppleve både erfarne og ferske komikere på scenen, er en opplevelse som garantert vil få deg til å trekke på smilebåndet.

Eller en kveld med ølsmaking for to? Her får man smake på mange spennende ølsorter og lære mer om øl.

Fangene på fortet kan du bryne deg på mange spennende oppgaver, inspirert av tv-serien med samme navn. En perfekt aktivitet å ta med familien og vennegjengen på. 

Se alle våre kultur og moro-opplevelser her.

stand up oslo

Sett av tid til egenpleie

Er du flink til å ta vare på alle rundt deg, men glemmer deg selv? Husk at man må få påfyll selv for å kunne være tilstede for andre. Unn deg selv egentid der du blir dullet med.

En klassisk behandling der du kan velge mellom en deilig massasje eller ansiktsbehandling.

Eller en time med floating, der du kan slappe av i hele kroppen og nyte følelsen av å flyte vektløs i et kar fylt med pleiende saltvann.

Vil du få mer overskudd i hverdagen? Da kan et kurs i meditasjon og mindfulness gi det nyttige verktøy for å få et mindre stressende liv.

Se alle våre opplevelser innen helse og velvære her.

En dame som sitter på bryggen og mediterer ved sjøen til en nydelig solnedgang. En perfekt 18 års gave til datter.

Prøv noe nytt

Utfordre deg selv eller overrask en venn med en gave der man kommer ut av komfortsonen og får prøve noe nytt. Poledance for to er en morsom aktivitet som gir god trening. Med en salsakveld for to får dere trent både lattermuskelen og lært grunnleggende salsatrinn. Eller kanskje en privattime i squash kunne vært spennende?

Se alle våre kule kurs og opplevelser utenom det vanlige her.

Par som koser seg på dansekurs. Julegaveideer til den som har alt.

Tilbring kvalitetstid med de du er glad i

Sett av tid til å være mer sammen med menneskene du er glad. Skap minner og ha det gøy sammen!

Inviter med foreldrene dine på en hyggelig søndagsbrunsj, ta med deg kjæresten på en romantisk middag, overrask barna med en familiedag på lekeland.

Se alle våre opplevelser for par her.

Se alle våre opplevelser for familien her.

Håper dere har fått en god start på det nye året og at dette kan inspirere dere til å sette av tid til nye opplevelser i 2018!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar