Nora (32) fikk akkurat den opplevelsen hun ønsket seg. – «Jeg fikk virkelig slappet av med min kjære, noe som var målet for min del.»

Enkelhet, eventyr og et vakkert friluftsliv – det er noe helt unikt og spesielt med å overnatte i en dome. Man får kjenne på en ekte tilknytning til naturen og de tilbyr en helt perfekt utsikt over stjernehimmelen. Tenk å sovne tilsynet av en klar stjernehimmel mens man håper på å se etter et stjerneskudd.

Dette fikk Nora (32) fra Maura og hennes kjæreste oppleve. De fikk nemlig YouWish.no sitt opplevelsesgavekort i julegave fra Noras svoger. «Dette var et fint utgangspunkt for å få kjøpt en opplevelse vi begge ønsket oss,» smiler Nora. Valget falt på opplevelsen «Dome Glamping.»

Hadde du også valgt samme overnattingsopplevelse om du kunne velge?

En koselig og romantisk opplevelse for to

«Opplevelsen var veldig koselig og romantisk, det aller beste var at domen var romsligere enn forventet og å fyre i peisen mens det regnet på kvelden føltes utrolig koselig,» smiler hun. «Vi ankom fredag ettermiddag hvor vi fyrte opp bålpannen som sto utenfor domen. Det ble biff til middag,» forteller Nora. «Utover kvelden ble det kjøligere så vi fyrte opp i peisen og leste en bok, med et glass vin ved siden av,» smiler hun. «Dagen etter var regnfull så vi reiste til Trysil for en koselig, liten utflukt.»

Kunne du tenkte deg å overraske din kjære med en romantisk dome-overnatting?

Sjarmerende helg med avslapning – «en av de beste gavene jeg har fått»

«Domen er plassert cirka 15-20 minutter utenfor Trysil, og en del av sjarmen er at man føler seg nokså alene til tross for de andre domene. Vi hørte ikke en eneste lyd fra de andre, og jeg som er ganske var for lyder… Det var veldig positivt for min del,» humrer 32-åringen. «Til søndag hadde vi bestilt frokost hvor vi fikk et rikelig utvalg av mat. En fin avslutning på en herlig helg.»

«Jeg fikk virkelig slappet av med min kjære med denne opplevelsen, noe som var målet for min del. Sengen var også veldig god, og vi sov godt. Jeg følte meg uthvilt og fresh da vi reiste hjem og kunne virkelig tenkt meg å gjøre dette igjen en annen gang,» sier Nora. «Jeg synes dette er en av de beste gavene jeg har fått, og kunne tenke meg å gi det til noen andre i fremtiden,» avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som elsker å dra på tur og nyte naturens ro på sitt beste? Da vil Dome Glamping passe midt i blinken! Ta med deg kjæresten eller en god venn og opplev storslått natur med smak av luksus i et telt med flotte fasiliteter. Utsikten over det herlige naturlandskapet, samt en kaffekopp i hånden er definisjonen på balsam for sjelen.

  • En natt med glamping for to
  • Opplev luksuriøs camping med god komfort
  • Bo midt i Norges vakreste naturområder

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

, , ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar