Nevin overrasket kjæresten med gavekort på SNØ Indoor Skipark – “Det beste var å oppfylle en av kjæresten min sine drømmer”

Kjenner du noen som hadde elsket muligheten til å boltre seg i snøen, året rundt? Med et gavekort på SNØ Indoor Skipark er det mulig! Bare spør Nevin, som overrasket kjæresten sin med akkurat det!

Tror du kjæresten ble fornøyd?

“Det beste var å oppfylle en av kjæresten min sine drømmer”

“Jeg kjøpte gavekort på SNØ Indoor Skipark til min kjæreste i anledning bursdagen hennes,” forteller Nevin.

“Det beste med hele opplevelsen var å oppfylle en av kjæresten min sine drømmer om å kunne stå på ski, noe hun aldri hadde gjort før. Det at vi kunne gjøre det på selveste bursdagen hennes gjorde at det ble veldig stas,” smiler Nevin.

Hvem ville du tatt med deg på innendørs skipark?

“Jeg sitter igjen med fantastisk morsomme minner”

“I etterkant så sitter jeg igjen med fantastisk morsomme minner om den første gangen kjæresten min sto på ski, og at jeg falt på første forsøk,” ler hun. “Det var veldig gøy, og utrolig fin opplevelse.”

“Å få eller gi en opplevelse i gave er noe av det beste jeg vet. Å kunne dra ut og gjøre noe kjekt er noe jeg virkelig setter pris på. Og det bevarer fine minner,” legger Nevin til. 

“Jeg kunne absolutt tenke meg å gi en opplevelse i gave til noen andre, slik at de også kan prøve ut gøyale ting,” avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er glad i stå på ski eller snowboard? Da er et gavekort på SNØ Indoor skipark den perfekte gaven! I verdens eneste helårsarena som forener langrenn, snowboard, alpint, freeski og isklatring under samme tak, kan gavemottaker boltre seg i snøparken en hel dag. Om man er nybegynner eller proff betyr ingenting – her kan man leke og lære som man vil, uten å måtte bekymre seg for elementene. Et herlig og morsomt avbrekk fra hverdagen for den som elsker vinteraktiviteter!

  • Dagspass til stor og flott innendørs helårsarena
  • Tilgang til valgfri langrenn- og alpinløype og snøparken
  • Opplev en aktiv og gøyal dag i snøen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar