Nazila (37) fikk den uforglemmelige opplevelsen Birdbox i bryllupsgave – “Vi fikk en ordentlig eventyrfølelse”

Finnes det noe bedre enn å dra på en liten getaway med din kjære? Enn å tilbringe natten helt for seg selv i et herlig lite kjærlighetsrede omgitt av slående vakker natur. Med spektakulær utsikt og en intim atmosfære ligger alt til rette for en romantisk overnatting i flotte omgivelser. Høres ikke det magisk ut?

Det syns Nazila (37) og mannen fra Bergen, som fikk gavekort på Bird Box i bryllupsgave av et vennepar. 

Når var sist du og din kjære tok en romantisk getaway?

“Opplevelsen var en tier!”

“Vi fikk gavekort på Birdbox fra et vennepar i forbindelse med vårt bryllup,” innleder Nazila. “Opplevelsen var en tier! Det beste med hele opplevelsen var utsikten som ga ro i sjelen.”

“Selve kjøreturen til Fauske med fjord og fjell var en opplevelse i seg selv. Det å da lande på en stille og rolig plass, for så å gå et lite stykke opp i fjellet gjorde at vi fikk en ordentlig eventyrfølelse. Her var det skikkelig fine norske fjell og vakker fjordnatur,” fortsetter hun.

“Det var en enkel hytte, men med utsikten og naturen rundt ble det hele magisk,” legger hun smilende til.

Frister det med en tur til kjærlighetsredet?

“Den perfekte gaven for oss”

“Det var en skikkelig fin kjæresteopplevelse som jeg tar med meg videre i minneboken,” sier Nazila.

“Dette var den perfekte gaven for oss som liker å være i naturen, og setter pris på litt ro og alenetid. Jeg ville definitivt gitt noen andre en slik opplevelse i gave,” avslutter hun, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter et romantisk tilfluktssted å ta med din kjære på? Da vil en uforglemmelig natt i Birdbox være helt perfekt! Dette unike, lille kjærlighetsredet for to, gir par muligheten til fullstendig isolasjon hvor man kan gjemme seg bort, og nyte en natt med magi og wow-faktor. Man kommer ikke tettere på naturen enn dette!

  • Et romantisk gjemmested midt i hjertet av naturen
  • Opplev en moderne hytte designet for ly og komfort
  • Det perfekte fristed for to personer

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar