Natasha (28) opplevde luksus i hverdagen – “Jeg ble mer avslappet, og behandlingen løsnet opp i knuter som satt godt i kroppen”

En velværende ansiktsbehandling med massasje, som starter med en behagelig rens av huden og peeling. En dyktig og profesjonell hudpleier som identifiserer hudtypen din og tilpasser behandlingen deretter. Stress og spenning som knas og masseres ut av musklene, som resulterer i deilig avslapning og ro… Høres det ikke nydelig ut? Det er nemlig det man får med en klassisk spapakke, noe Natasha (28) var så heldig å fikk fra sin bedre halvdel!

Kjenner du noen som fortjener litt luksus i hverdagen?

En perfekt avslutning på en lang og aktiv sommer

“Jeg fikk denne spaopplevelsen av kjæresten min til bursdagen min i fjor,” forteller Natasha.

“På grunn av covid fikk jeg aldri tid å bestille time (lockdown). Jeg tok derfor kontakt med dere i august for å bestille time. Da fikk jeg kjempegod service og raskt svar på e-post,” fortsetter hun. “Siden jeg pendler mellom Oslo-Bergen måtte timen være slik at jeg rakk en senere behandling på dagen pga. flytider. Dette var null problem og dere viste stor forståelse.” 

“Det har vært en lang sommer med mye jobb og en veldig aktiv ferie. Det var veldig på tide med en god avslapning, siden kroppen var svært anspent,” innrømmer hun lattermildt.

Frister det med en deilig spabehandling?

Den perfekte gaven til en man er glad i

“Det var et veldig behagelig og avslappende scenario, både før og under behandlingen,” sier hun. “Jeg sitter igjen med et veldig godt inntrykk. Jeg ble mer avslappet, og behandlingen løsnet opp i knuter som satt godt i kroppen,” legger hun til.

“Det var en veldig flink massør, og nå har jeg endelig funnet noen i Bergensområdet som er flink til å gi god service og behandling/opplevelse. Så det vil jeg si er et veldig stort pluss!” smiler hun.

“Egentid er viktig, og hva er vel bedre enn litt avslapning?”

“Jeg kunne helt klart tenke meg å gi denne opplevelsen til noen i gave,” bekrefter Natasha.

“Egentid er veldig viktig, og hva er vel bedre enn litt avslapning?” avslutter hun.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til den som har alt? Da vil opplevelsen Spapakke klassisk være den perfekte gave! Denne gaven inneholder en deilig ansiktsbehandling som tilfører huden fuktighet og glød, etterfulgt av en avspennende massasje. Dette er opplevelsen som byr på nytelse og velvære!

  • 50-60 minutters behandling totalt
  • Velværende ansiktsbehandling med massasje
  • Nytelse og avkobling i en behagelig atmosfære
  • Uføres av profesjonell massør

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar