Morten tok med sin niese på Fangene på fortet. “Det føltes herlig å kunne gi bort en opplevelse fremfor noe materialistisk.”

Morten (32) fra Akershus overrasket niesen sin med en opplevelse i julegave. For Morten vekket Fangene på Fortet gode minner fra den tiden det gikk på TV. Selv om niesen hans ikke har vokst opp med 90-talls showet, var han helt sikker på at dette var en aktivitet hun ville like. Gode rykter og kundeomtale gjorde gave-valget enda enklere.

En spennende utfordring

Fangene på fortet er den perfekte gave for deg som liker en spennende utfordring. Fortet har 45 celler med ulike aktiviteter som man må løse som et lag på mellom 3-5 personer. Cellene har ulik grad av fysiske utfordringer eller hjernetrim. Her får man testet hukommelse, balanse, beregning, logikk, styrke og mattekunnskaper.

Både Morten og hans niese sitter igjen med gode minner fra en herlig opplevelse. Det Morten husker aller best fra denne opplevelsen er hvor sliten men engasjert de alle ble. “Øvelsene fungerte bra for både voksne og barn i alderen 11 til 32 år. Noen oppgaver var enkle, andre vanskelige. Vi hadde det veldig gøy alle mann!” En fantastisk variasjon i de forskjellige rommene, alt i fra klatring og balanse til gåter og andre skjulte løsninger, var virkelig innbydende.

Tror du gaven falt i smak for Morten sin niese?

Niesen til Morten har allerede ønsket seg en ny tur til Fangene på Fortet i bursdagsgave i løpet av våren. Det kan jo bare bety en ting: Gaven falt i smak!

“Det å gi bort en opplevelse var virkelig en fantastisk løsning. Det føltes herlig å kunne gi bort en opplevelse fremfor noe materialistisk, ettersom niesen min har nok av alt uansett. Det å finne på noe morsomt når hun kommer til Oslo er aller viktigst. Dette er i allefall noe hun husker mer enn en genser!”


Om opplevelsen

Kjenner du noen som tar utfordringen? Spill på lag og løs oppgaver i celler med både fysiske og psykiske oppgaver. Klarer dere å slå de andre deltakerne?

  • Passer alle aldre og nivåer
  • 45 rom med ulike oppgaver
  • Oppgaver kjent fra tv-serien Fangene på fortet
  • Fra åtte år og oppover


Les mer her:
https://youwish.no/opplevelser/fangene-pa-fortet


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar