Morten (38) fikk kjenne på suget i magen i en rasende fart ned Ulriken

Høyt over bakken gjør man seg klar for å sveve blant tretopper i en vanvittig fart. Spenningen setter i gang å bruse i kroppen, og i det man hopper utfor tar adrenalinet overhånd. Man befinner seg i himmelen blå med jorden et godt stykke under sine føtter.

Morten fra Fyllingsdalen fikk Ulriken Zipline i gave av sin kone og barn. “Det var kjekt å få en god grunn til å komme seg på Ulriken. Jeg ble møtt av hyggelige og hjelpsomme personer som jobbet der. Opplæringen var veldig god. Jeg tok sats og løpefart i det jeg satt utfor. Det beste var adrenalinen som bygget seg opp i det jeg suste nedover mens familien heiet på meg i bunnen av løypen.”

Høres det ut som noe du kunne turt?

Frihet

Hvis zipline kunne blitt oppsummert i ett ord, ville det vært: frihet. Det intense rushet man får når man setter snuten ut fra plattformen, den uberørte spenningen ved å fly gjennom luften, og muligheten til å bare slippe seg løs og spre armene ut i det blå. Man kan lukke øynene og trekke inn pusten, kjenne på vinden i ansiktet, kroppen som slapper av, la tankene sveve like fort som deg selv, innhente inspirasjon fra den friske naturen og ikke minst, i det man åpner øynene vil det herlige synet av nydelig natur gi deg enda mer energi.

Ja… Frihet er nok det ordet som beskriver zipline-opplevelsen best.

Fredfulle gledes-hyl

Morten sitter igjen med mange gode minner fra Ulriksbanen som tok han opp til Bergens høyeste fjell, Ulriken. Den fantastiske utsikten og adrenalinet fra ziplinen var herlig, men det aller, aller beste minnet med hele opplevelsen var gledes-hyl. “Det største minnet er frydefulle gledes-hyl fra barna mine i bunnen av løypen. Jeg elsker å få opplevelser i gave. Da slipper jeg å ha noe som tar plass i skuffen og så har jeg noe å glede meg til!”

Jeg er helt enig. Er du?

Om opplevelsen

Kjenner du en som elsker følelsen av adrenalin og energi? Som synes det er spennende å oppleve noe nytt? Da vil Ulriken Zipline Experience være den perfekte gave! Utfordre en kompis, kjæresten eller pappa til å fyke nedover Norges raskeste zipline. Dette vil garantert gi et adrenalinkick!

  • Norges raskeste zipline i en 300 m lang strekning
  • Spennende opplevelse med adrenalinkick
  • Alt utstyr inkludert
  • 8 års aldersgrense

Les mer om zipline her


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar