Monika (50) fikk prøve seg spakene som pilot for en dag – “Jeg hadde en veldig hyggelig og rolig pilot ved siden av meg som gjorde at turen føltes veldig trygg”

Se for deg hvordan det føles for en pilot hver gang flyet tar av fra bakken og klatrer oppover mot skyene. Forestill deg den følelsen av frihet som fyller kroppen når man får se verden fra et helt nytt perspektiv. Og se for deg følelsen av kontroll som følger med det å styre en så kraftig maskin mens den glir smidig gjennom lufta. Høres det spennende ut?

Det synes Monika (50) fra Asker, som fikk gavekort på Pilot for en dag av kjæresten sin til jul.

Kjenner du noen som har en pilot i magen?

“Flott sightseeing over Oslo i godt flyvær”

“Jeg fikk gavekort på Pilot for en dag i julegave fra kjæresten min. Det var en veldig morsom opplevelse. Jeg fikk lov til å styre flyet i flere minutter, som var veldig gøy,” sier Monika.

“Det var flott sightseeing over Oslo i godt flyvær. Jeg fikk også lov til å ha med datteren og kjæresten min som passasjerer,” fortsetter hun.

Kunne du tenkt deg å styre et fly med dine nærmeste som passasjerer?

Nervepirrende, men allikevel helt trygt

“Flyet var veldig følsomt på «stikka», så det var litt nervepirrende å styre flyet selv. Jeg hadde en veldig hyggelig og rolig pilot ved siden av meg som gjorde at turen allikevel føltes veldig trygg,” legger Monika til med et smil. “Vi fikk en spektakulær 360-graders utsikt fra et så lite fly.”

 “Det er alltid gøy å få opplevelser i gave, og det er absolutt noe jeg kunne tenke meg å gi bort selv,” avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du en flyinteressert? Overrask med en uforglemmelig gave i presang! Med opplevelsen Prøvefly et motorfly gir du bort et minne for livet! Her skal man nemlig ut å prøvefly selv, sammen med en erfaren pilot. Få opplevelser byr på mer spenning enn denne, og rundturen kommer man aldri til å glemme. En perfekt opplevelse for familiemedlemmet eller kjæresten som har drømt om å prøve seg som pilot for en dag!

  • En halvtime i luften med motorfly
  • Bli med på en prøveflytur og opplev å styre flyet selv
  • Flyturen utføres sammen med en dyktig instruktør
  • Se spektakulær utsikt og kjenn på en følelse av fullstendig frihet

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar