Mette fikk et av sine store ønsker oppfylt – “Jeg var ivrig på å bestille så fort som mulig»

Alpakkaer er rolige, søte og unike dyr. De har en sjarmerende personlighet som vil smitte over på hver enkelt. Dersom du har en dårlig dag, finnes det ingen bedre kur enn å henge med en alpakka. Det er umulig å ikke la seg sjarmere i senk av disse morsomme og myke skapningene. Bare spør Mette, som fikk gavekort på Alpakkavandring for to av sin samboer til jul!

Hvem ville du tatt med deg på alpakkavandring?

“Jeg var ivrig på å bestille så fort som mulig”

“Jeg fikk opplevelsen av min samboer, Hugo, til jul. Han visste at jeg var glad i alpakkaer, men jeg hadde aldri vært i nærheten av dem før. Jeg var ivrig på å bestille så snart som mulig, men vi bestilte noen måneder fram i tid for å ikke være nødt til å gå tur midt på vinteren,” forteller Mette.

“Vi fikk en kjempefin tur med vår guide og alpakkaene Gambit og Moreno. Veldig fine og morsomme dyr som gikk i et behagelig tempo denne vindfulle vårdagen. Vi fikk også være igjen på gården etter endt tur og fikk hilse på resten av alpakkaene (det var ca. 20 stykker!) – inkludert 1 uke gamle Feliz,” sier hun entusiastisk. “Guiden kom med mye interessant informasjon om dyrene, og gården hadde mange flere dyr, gårdsutsalg, og var generelt en veldig fin besøksgård som gjorde det til et hyggelig besøk.”

Frister det med en firbeint og lodden turkamerat?

“Vi gjorde en dagstur ut av opplevelsen, som kan anbefales!”

“Vi gjorde en dagstur ut av opplevelsen, som kan anbefales,” fortsetter Mette. “Det var mulig å bruke god tid på gården, og ønsket å bli kjent med dyrene. Vi så også at dyrene var godt tatt vare på, og vi følte ikke at vi var i veien for verken de, eller de som jobbet på gården.”

“Det var morsomt å få en opplevelse i gave, og jeg setter stor pris på minnene vi har fått. Samtidig visste jeg ikke at det fantes alpakkavandring i nærheten av Trondheim, så det åpnet opp døren for nye opplevelser vi ikke hadde hatt kunnskap om ellers,” smiler hun.

Kjenner du noen som hadde elsket å få en opplevelse i gave?

“En opplevelse er absolutt noe jeg kan tenke meg å gi bort selv. Det åpner opp et hav av muligheter for hvilken type gave en kan gi bort, samtidig som det lar oss som samfunn fokusere på det sosiale i stedet for det materielle. De aller fleste vil sette større pris på en opplevelse med noen en er glad i, i stedet for en fysisk gave,” avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en hyggelig gave som vil gi gode minner? Da vil Alpakkavandring for to passe perfekt! Ta med en god venn og opplev et nært møte med disse morsomme og søte dyrene i vakker natur. Alpakkaen er et utrolig underholdende og underlig dyr, som vil garantere en god latter. Dette er en fantastisk gave som vil falle i smak hos alle som setter pris på dyr og natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelser og få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses etter deltakerens behov

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar