Mette (54) fra Stavanger – “Fantastisk med lukten av sjø, og å være så tett på naturen”

Se for deg det å høre vannet bruse bak båtmotoren, kjenne den friske brisen i kinnene og føle håret flagre i vinden. Mens båten fyker gjennom vannet i en forrykende fart vil du utvilsomt opplevelse en følelse av frihet og forfriskende adrenalin. Frister det?

Da bør du gjøre som Mette fra Stavanger! Hun ga nemlig gavekort på Lysefjorden RIB safari i julegave til mannen sin, og ble med selv.

Tror du de koste seg?

“Fantastisk å være så tett på naturen”

“Jeg ga gavekort på denne opplevelsen i julegave til min mann, da det var noe vi begge kunne gå gleden av,” forteller Mette.

“Vi var veldig heldige med været, da det var sol og varmt. Fantastisk med lukten av sjø, og å være så tett på naturen,” fortsetter hun med et stort smil. “Vi hadde en veldig fin tur, også lærte vi noe også. Fossen var veldig fin.”

Kjenner du noen som hadde elsket å oppleve Lysefjorden fra havet?

“Kjempekjekt med opplevelser istedenfor ting”

“Jeg tenker at det er veldig kjekt å kunne gi opplevelser i gave. Det er kjempekjekt med opplevelser istedenfor materielle ting, som vi kanskje ikke behøver. Med en opplevelse får man en fin timeout i hverdagen,” sier hun. 

“Jeg gir gjerne flere opplevelser i gave, da det er kjekt å både gi og få,” legger Mette til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Leter du etter en spektakulær gave til en du er glad i? Da vil Lysefjorden RIB Safari være et magisk alternativ! Dette er den perfekte gave til den som elsker fart og spenning, og som har det som plommen i egget på havet. Det vil bli et fortryllende møte med naturen gjennom mektige fossefall, idylliske små øyer, imponerende klipper og et rikt dyreliv.

  • Den raskeste og morsomste måten å utforske fjorden på
  • En vanvittig naturopplevelse
  • Erfaren guide som gir morsom og lærerik innsikt i fjorden
  • Gjennomgang av sikkerhetsutstyr og sikkerhetsbrief

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar