Mats Ola (30) – «Jeg er stolt over å ha gjort noe jeg aldri trodde jeg kom til å våge.»

Du vet det suget i magen som kommer når du grugleder deg til noe? Ofte dukker den følelsen opp når man skal oppleve noe nytt, teste grenser eller gjøre noe man aldri har gjort før. Denne følelsen fikk Mats Ola fra Oslo kjenne på. Han fikk nemlig opplevelsen, «Akrobatflyving» i 30-årsgave av kamerater.

Hadde sommefuglene dukket opp i magen din også, om du hadde mottatt en opplevelse som dette?

En fantastisk opplevelse

«Opplevelsen var helt fantastisk, og det beste var miksen av adrenalinkick med en upåklagelig utsikt,» forteller Mats. «Jeg og piloten lettet fra Kjeller småflyplass og hadde strålende sol hele turen. Da vi var vel oppe i luften fikk jeg selv styre flyet til Nordstrand. Her fikk jeg kjenne på hvor lett flyet lystret bevegelser i spaken; noe som bidro til å skape trygghet rundt opplevelsen,» sier Mats.

Kjenner du noen som kunne tenke seg og oppleve å fly et akrobatfly?

En følelse av spenning og stolthet

«Vi hadde deretter en liten sightseeingtur over Ekeberg og Nordstrand som var veldig fin, før piloten begynte med selve akrobatflyving over Oslofjorden. Dette var helt fantastisk! smiler Mats. «På vei hjem ble det en liten sightseeingtur over fasiliteter på Holmenkollen som også var veldig fint å se,» fortsetter han.

«Jeg sitter igjen med supre minner om spenning i kroppen fra en morsom dag; men også fine minner av naturen og havet under oss. Jeg sitter igjen med en følelse av stolthet over å ha gjort noe jeg aldri trodde jeg kom til å våge å gjøre,» forteller Mats med et glimt i øyet. «Jeg tenker det er veldig kult å få et minne for livet i gave i stedet for en flaske vin som bare blir borte på en kveld,» avslutter 30-åringen.

Om opplevelsen

Dette er et gavekort på sug i magen! Her får man sitte på med en erfaren pilot og oppleve rå akrobatikk i luften.

  • Akrobatikk i luften med erfaren pilot
  • Roll, loops og andre triks!
  • G-krefter i sving!
  • 25 minutter i luften

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar