Matija (32) fra Oslo fikk Indisk for to i gave fra jobben – “Det beste var servitørens anbefalinger, ettersom indisk mat var nytt for oss!”

Duften av herlige krydder og friske urter. Kremet saus og ris som er kokt til perfeksjon. Smaker som eksploderer på tungen, uten å nødvendigvis være særlig sterkt. Behagelig bakgrunnsmusikk og trivelige samtaler med en nær og kjær. Kjenner du at det rumler i magen? Får du vann i munnen? Med Indisk for to venter nemlig et nydelig måltid som kan nytes hyggelige omgivelser sammen med en man er glad i!

God mat og kvalitetstid var nettopp det Matija (32) fra Oslo fikk oppleve da hun fikk et åpent YouWish-gavekort fra jobben, og valgte Indisk for to i Oslo.

Kunne du tenkt deg en deilig indisk middag?

Hyggelige og behjelpelige servitører er gull verdt

“Vi fikk et åpent gavekort fra jobben, og Indisk for to var opplevelsen vi bestemte oss for å bruke det på,” sier Matija. “Det var en flott middagsopplevelse. Bookingen gikk raskt og knirkefritt, og servitørene på restauranten var veldig hyggelige og behjelpelige. Det beste var servitørens anbefalinger, ettersom indisk mat var nytt for oss!” fortsetter hun med et smil.

Kjenner du noen du som ville satt pris på å få Indisk for to i gave?

“Opplevelsen har gitt mersmak for indisk mat”

“Restauranten var innredet som en klassisk indisk restaurant, med fin og uformell interiør. Atmosfæren var kjempehyggelig,” forteller hun. “Og maten var utrolig god! Før måltidet hadde vi et inntrykk av at indisk mat hovedsakelig bare smaker curry, men det var ikke tilfellet. Det finnes virkelig mange nydelige og varierte smaker, noe som var en fin overraskelse,” legger hun til. 

“Opplevelsen har gitt mersmak for indisk mat, og det er absolutt en gave jeg kunne tenke meg å gi til noen jeg er glad i!” avslutter hun fornøyd. 

Om opplevelsen

Fortjener verdens beste venn, søster eller bror en ekstra oppmerksomhet i hverdagen? Hvorfor ikke overraske med et gavekort på opplevelsen Indisk for to? Her kan man glede seg til et godt måltid laget fra bunnen, på tradisjonelt indisk vis. Lidenskapelige kokker sørger for at maten er av høy kvalitet, uavhengig av hvilken av de utvalgte hovedrettene som frister mest. Dette er den perfekte gaven hvor kvalitetstid og god mat står i fokus!

  • Et nydelig indisk måltid for to
  • Tradisjonsrik hovedrett full av deilige smaker
  • Nyt kvalitetstid og god mat i hyggelige lokaler

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar