Mathilde – «den beste bursdagsgaven han noen gang har fått»

Har du noen gang skutt med pistol før? Det kiler litt i magen første gang man skal trykke av og fyre løs. I det du trykker og skuddet går av, smeller det så høyt at adrenalinet bobler gjennom kroppen. Traff du blink?

Mathilde kjøpte opplevelsen, «Skytepakken for to» i bursdagsgave til kjæresten sin. «Det var en helt fantastisk opplevelse,» sier Mathilde. «Ypperlig kundeservice! Instruktøren gikk langt over forventningene, og leverte en minneverdig aften,» tilføyer hun fornøyd.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å prøve dette?

Mestring, latter og glede

«Både jeg og kjæresten min sitter igjen med gode minner om mestring, latter og glede. Det er mye adrenalin som går igjennom deg, ved slike opplevelser,» forklarer Mathilde.

«Jeg fikk beskjed fra kjæresten min om at dette var den beste bursdagsgaven han noen gang hadde fått, så det kommer definitivt til å gjenta seg,» avslutter Mathilde.

Om opplevelsen

Leter du etter en rå gave som vil huskes? Da vil Skytepakken for to være midt i blinken! Her vil to stykker få mulighet til å prøve seg på pistolskyting under kyndig veiledning. Hva venter du på? Ta med deg en god kompis eller overrask kjæresten med en opplevelse det ryker av! Dette er en gave med krutt i og er midt i blinken for litt spenning i hverdagen!

  • Skyting med både revolver og pistol
  • Dyktig veiledning i skyting og sikkerhet
  • En morsom og avløsende opplevelse man sent vil glemme

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar