Martine (31) og kjæresten fikk oppleve en forrykende fart på Oslofjorden

Det å høre vannet bruse bak båtmotoren, kjenne den friske brisen langs kinnene og føle vinden børste langs håret vil gi en herlig energi! Martine kjøpte RIB tur på Oslofjorden som overraskelse til sin kjæreste. Hun overrasket han med den på selve dagen hans.

“Det var en veldig flott tur, der båtføreren Axel fortalte om historiske og artige fun facts rundt i fjorden. Mellom stoppene tok vi opp farten, hvor vi fikk kjenne ordentlig på hestekreftene. Det aller morsomste var da Stena Fergen kjørte forbi og lagde store bølger, og vi hoppet over de i stor fart.”

Et flott adrenalinkick høres det ut som!

Gjemte perler

Turen startet i Drøbak hvor Martine og kjæresten ble hentet på bryggen. Så bar det ut på fjorden hvor de virkelig satte gassen i bånn. Her turet de videre til alle de fantastiske, gjemte perlene i Oslofjorden. Du vet, de perlene som man bare kan se med båt. “Vi så vakre hytter, private strender og flotte båter som lå å duppet i lune kroker.”

Det er virkelig noe spesielt med Oslofjorden – og i allefall når man får se den fra et nytt perspektiv. Er du ikke enig?

Et vakkert land

“Jeg sitter igjen med et minne av at kjæresten min sier «Norway is a really beautiful country, isn’t it…» Det var fantastisk med frisk sjøluft og mye latter! Jeg hadde elsket å få en kul opplevelse i gave, og det var akkurat derfor jeg kom på å gi en opplevelse til min kjæreste.”

Om opplevelsen

Kom tett på naturen og opplev vår vakre skjærgård suse forbi i forrykende fart! RIB safari er en fantastisk gave å gi til den som liker fart og spenning, men som også vil bli bedre kjent med farvannet rundt byen sin og alle dens perler. Ta med deg en god venn og utforsk fjorden mens adrenalinet pumper – RIB safari må bare oppleves!

  • Se fjordens perler i en hastighet på rundt 50 knop
  • Lån av alt nødvendig utstyr inngår
  • Turen i Oslo varer i 2 timer

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar