Martina (31) fikk prøve seg som helikopterpilot – “Det å se skogene og øyene fra et slikt perspektiv er verdt å prøve!”

Dersom man ønsker å oppleve en unik følelse av frihet, er det å få sette seg bak spakene og prøvefly et helikopter en spektakulær opplevelse. Alt ser så lite ut der nede på jorden, når man befinner seg oppe blant skyene, og verden virker så vanvittig stor. Følelsen av å fly høyt og se verden fra et helt nytt perspektiv vil sette fart på hjertet, og sørge for at man vil få fantastiske minner for livet. 

Det kan Martina (31) skrive under på, som fikk Prøvefly et helikopter i gave fra eksmannen sin.

Kjenner du noen med en liten helikopterpilot i magen?

Enestående utsikt – til alle kanter

“Jeg fikk gavekort på denne opplevelsen fra eksmannen min til 30 årsdagen. Kanskje håpet han at jeg ikke skulle overleve!” innleder Martina, og ler godt.

“Det å prøvefly et helikopter var en helt fantastisk opplevelse. Det beste med opplevelsen var at hele helikopteret var av glass, slik at du hadde en enestående utsikt til alle kanter!” fortsetter hun. 

Hadde du kost deg like mye som Martina?

“Å se skogene og øyene fra et slikt perspektiv er verdt å prøve!”

“Vi fløy over Oslo sentrum og hele veien til Askim, før vi returnerte til Kjeller,” forteller hun. “Det å se skogene og øyene fra et slikt perspektiv er verdt å prøve!” 

“Det er definitivt noe jeg sent vil glemme. Det at piloten var fantastisk og viste meg hvordan jeg skulle styre helikopteret på egenhånd bidro til å gi et skikkelig adrenalinrush,” smiler hun.

Opplevelser er de beste gavene både å gi og få

“Personlig mener jeg at opplevelser er de beste gavene å både gi og få,” sier Martina. 

“Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort det samme i gave til noen andre!” avslutter hun. 

Om opplevelsen

Kjenner du en som lenge har drømt om å være pilot for en dag? Da vil Prøvefly et helikopter være midt i blinken! Overrask jubilanten med en drøm som går i oppfyllelse! Med undervisning fra en profesjonell instruktør kan alle som har hatt pilotdrømmer nå ta kontrollen over et helikopter. Her får man gripe spakene og fly helt selv, med veiledning fra en dyktig instruktør. Dette er en unik opplevelse som gir en helt spesiell følelse av frihet.

  • 30 min flyvning/undervisning
  • Fly Robinson R44
  • Dagens mest brukte og pålitelige treningshelikopter
  • Erfaren instruktør ved din side

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar