Marius (45) og Hege (47) – «Pålehytta var ypperlig for en romantisk tur for to!»

Enten man finner romantikk i avslapning eller i eventyr, vil det alltid være et spesielt sted som setter stemningen for ethvert par. For mange betyr det sand, sol og glitrende blått vann. For andre er de avsidesliggende feriestedene langt utenfor rekkevidde, med urørt natur mest idyllisk.

Hva er romantisk ferie for deg?

En romantisk tur for to

Marius og Hege fra Kløfta fikk et et åpent gavekort fra YouWish. «Vi giftet oss 12. juni, og reiste på en 7-dagers bryllupsreise på Sørlandet,» forteller Marius og Hege. «Etter 3 netter i Lindesnes reiste vi til Nisser. Vi kom til en veldig koselig plass – ypperlig for en romantisk tur for to!» smiler de.

Er du på jakt etter en unik bryllupsgave til noen du er glad i?

Et utmerket opplevelse som vil deles med flere

«Det fine området, og strendene som var rett i nærheten, den koselige uteplassen og plattingen… Det var nok noe av det beste med hele hytta,» forteller de. «Det passet oss utmerket! Vi kunne godt tenke oss å dele dette med andre. Tenker også det er et fint sted å ta med barna.»

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter å lage gode minner med familien eller din bedre halvdel? Gi bort en eventyrlig natt i denne miljøvennlige hytta i Telemark! Nyt den flotte usikten, kast ut fiskesnøret fra verandaen og kos dere i hverandres selskap. Dette er den perfekte gave til noen som vil slappe av sammen i idylliske omgivelser. En hyttetur man sent vil glemme!

  • Fantastisk utsikt over naturen og flotte fasiliteter i området
  • Idyllisk plassert i vannkanten for to
  • Kvalitetstid og avslapning i naturens sentrum

Les mer om opplevelsen her>


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar