Marius (21) dro på sushi date med sin kjære. – «Dette var faktisk den beste sushien vi begge har smakt!»

Ingefær og wasabi, soyasaus og en regnbue av fisk; de trofaste smakene på en sushirett. Sushi er sunt, fotogent og deilig! Og ikke minst er den perfekt for en date night. Hvorfor? Fordi det er så mange alternativer å velge mellom. Det er nesten garantert at daten din vil like minst én ting på menyen. Mulighetene uendelige!

Hvem ville du bydd opp til sushi-date?

God kvalitet, godt måltid og gode samtaler

Marius fra Stavanger fikk opplevelsen “Sushi date” i gave av sine fosterforeldre. “Jeg og min kjæreste var veldig fornøyde med sushien vi fikk servert,” sier Marius. “Det var god kvalitet, og faktisk den beste sushien vi begge har smakt,” smiler han.

“Jeg sitter igjen med minner fra en kveld med gode samtaler og et veldig god måltid som vi kommer til å huske lenge!” sier Marius. “Et gavekort på en opplevelse er en kjekk ting å få ettersom man har muligheten til å gjøre ting man ellers kanskje ville nedprioritert,” avslutter han.

Om opplevelsen

Har du en bedre halvdel eller nær venn som er glad i sushi? Da vil en «sushi date» være en hyggelig gave! Japanske retter laget av lokale råvarer smaker fortreffelig etter en lang dag, og er en perfekt gave for matelskeren. Måltidet inkluderer flere fargerike og smakfulle typer fisk. Overrask noen med et lekkert måltid!

  • Delikatesser fra havet
  • Smakfull sushi tilberedt av dyktige kokker
  • Hverdagsluksus de fleste setter pris på
  • Utsikt til Vågen fra vakre Fisketorget

Les mer om “Sushi date” her>


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar