Marita (31) fikk oppleve Oslo fra et nytt perspektiv med elvepadling.

Følelsen av å gli over vannet, spennende utfordringer man møter på veien, lyden av padleårene som jobber mot vannet og følelsen av å være i ett med naturen. Kajakkpadling kan garantere en hyggelig og morsom opplevelse.

Kan man padle i Akerselva?

Midt i blinken!

Marita fra Oslo og mannen hennes fikk gavekort på elvepadling i Akerselva i bryllupsgave. “Vi hadde ønsket oss opplevelser – og dette var midt i blinken! Vi hadde en veldig god opplevelse, fra start til slutt. Det var behagelig, uten stress, og en fin tur med mulighet til å kikke seg rundt fra et annet perspektiv enn når man tråkker gjennom Oslos gater.”

Marita og mannen hennes ble godt tatt imot av guider som ga dem alt utstyret de trengte. Før de skulle ture avgårde ned Akerselven hadde de et par morsomme oppvarmingsøvelser for å løse opp stemningen litt i gruppa, i tillegg til en kort introduksjon til hvordan de skulle padle.

Her trengs det nemlig ingen forkunnskaper.

En spennende og flott opplevelse

“Da vi fikk plassert oss i kajakken og kommet oss ut på vannet ble vi geleidet av guiden vår, på en trygg og god måte. Vi passerte flere interessante steder på turen: svanefamilier og steiner som gjorde veien litt mer utfordrende for oss. Det var også veldig spennende å kjøre gjennom tunnelen under Oslo S, og fantastisk å ende turen rett ved den flotte operaen.”

En opplevelse som ga mersmak.

Padling er gøy!

Marita og mannen hennes hadd et par veldig fine timer på vannet hvor det å krasje borti hverandres kajakker og rope under broer for å få ekko ga dem en god latter, og noe morsomt å snakke om i etterkant. “Padling er gøy! Og ikke minst en opplevelse i seg selv. Opplevelse er absolutt den beste gaven å både gi bort og få. Etter min mening er det opplevelser som beriker livet vårt, ikke materielle goder.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i sightseeing? Og i tillegg er glad i havet? Da vil Elvepadling i Akerselva være en herlig gave! Gjør bysightseeing morsommere – ta med en god venn, kjæresten eller pappa på en guidet padletur og opplev Oslo fra en helt nytt perspektiv. Dette er en perfekt opplevelse for å skape gode minner og kvalitetstid sammen.

  • Guidet tur ned Akerselva
  • Ingen forkunnskaper nødvendig
  • Kajakk og tilhørende utstyr inkludert i opplevelsen
  • Sightseeing i Oslo fra et nytt perspektiv

 

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar