Marita (30) fikk kvalitetstid med sin samboer på ølsmaking

Foran deg står flere glass øl. Noen er sterkere i alkohol og inneholder mer humle; andre er av den mer klassiske og lettere typen. Fargene rangerer fra middels gullfarge til en klar og lys gulfarge, til en helt mørk brunfarge. Hvem smaker hva og hvem liker du best?

Dette fikk Marita fra Bergen og kjæresten hennes svar på, da de deltok på opplevelsen, «Ølsmaking for to.» «Samboeren min er så glad i øl, så jeg ville overraske han med denne opplevelsen, forteller Marita.

Kjenner du en som er glad i øl?

En god opplevelsen

«Opplevelsen var bra og ølet var godt,» smiler Marita. «Verten var flink til å fortelle og virket ganske intressert i øl selv. Vi fikk vite mer om mikrobryggerier og smake på forskjellige type øl,» forteller hun. «Det var en veldig god opplevelse.»

Hvis en venn spurte deg hvilket øl du skulle bestille, kan du fortelle hvorfor du foretrekker ølet du valgte?

Tid til hverandre

«Det beste med hele opplevelsen er at jeg og min samboer fikk tid sammen,» sier Marita. «Det andre gode med opplevelsen er at jeg nå vet hva jeg skal se etter i ølet jeg kjøper på butikken,» smiler hun. «Dette er en opplevelse jeg kunne gitt videre til andre jeg er glad i også,» avslutter hun.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som setter pris på godt øl? Og kanskje ønsker å lære mer om forskjellige øltyper? Da er ølsmaking for to den perfekte gave! Ta med deg en god kompis eller pappa å ta del i prosessen bak ølbrygging og spennende smaker. Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som vil gi mye ny kunnskap.

  • Smak på ulike øltyper
  • Lær om brygging, råvarer og historie
  • En sosial og lærerik opplevelse som ledes av en erfaren ølekspert

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar