Marita (25) fra Askim overrasket bestevennen med ølsmaking

Foran deg står flere glass øl. Noen er sterkere i alkohol og inneholder mer humle; andre er av den mer klassiske og lettere typen. Fargene rangerer fra middels gullfarge til en klar og lys gulfarge, til en helt mørk brunfarge. Hvem smaker hva og hvem liker du best?

Marita (25) fra Askim ga Ølsmaking for to i bursdagsgave til bestekompisen sin, og var så heldig at hun fikk bli med selv.

Hvem ville du tatt med deg på ølsmaking?

“Det hadde jeg aldri forventa”

“Jeg kjøpte ølsmaking for to i bursdagsgave til min bestevenn gjennom snart 15 år, og var så heldig at det var ledig på selve dagen hans,” forteller Marita.

Opplevelsen var kjempegøy! Mye historie, spesielt om vikingtiden og øl som man absolutt ikke visste. Det beste var vel da hun som holdt kurset gratulerte bestevennen min foran alle, OG ga han to smaksprøver med whisky. Det hadde jeg aldri forventa da jeg nevnte at det var selve bursdagen hans!” gliser hun.

Har du en ølelsker i livet som burde få ølsmaking i gave?

“Dette skal jeg absolutt gi mer av!”

“Jeg sitter igjen med minner om veldig mye god øl, forskjellen på ulike typer øl og hva de er brygget med. I tillegg var det svært interessant med historien fra vikingtiden og hvorfor man faktisk har det som kalles ølmage,” sier Marita lattermildt.

“Nå var det jeg som ga opplevelsen i gave, men jeg hadde absolutt satt stor pris på å få en opplevelse selv. Dette skal jeg absolutt gi mer av!” sier hun entusiastisk.

“En opplevelse i gave er ganske undervurdert, da det bringer flere minner enn å bare kjøpe materielle ting,” legger hun til avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Kjenner du noen som setter pris på godt øl? Og kanskje ønsker å lære mer om forskjellige øltyper? Da er ølsmaking for to den perfekte gave! Ta med deg en god kompis eller pappa å ta del i prosessen bak ølbrygging og spennende smaker. Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som vil gi mye ny kunnskap.

  • Smak på ulike øltyper
  • Lær om brygging, råvarer og historie
  • En sosial og lærerik opplevelse som ledes av en erfaren ølekspert

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar