Marit (53) – «Mannen min har en tendens til å bomme hvis han kjøper klær og ting til meg… Men opplevelser blir aldri feil!»

Å motta en velfortjent mini-ferie kan være en givende gave. Følelsen av en ny tilværelse, forandringen av landskapet, komfortable senger og naturomstendighetene er alle en del av gleden ved en getaway.

Dette fikk Marit fra Oslo kjenne på. Hun mottok nemlig et gavekort på et døgn i Mikrohytta i bursdagspresang av sin mann. «Han har en tendens til å bomme hvis han kjøper klær og ting til meg, og jeg ender ofte opp med å måtte dra til butikken for å bytte… Men opplevelser blir aldri feil!» humrer Marit.

Sliter du også med å finne den perfekte gave til den du er glad i? Gjør som mannen til Marit – gi bort en opplevelse!

Tett på naturen

«Til tross for dårlig vær var det både gøy og spennende med tur til Mikrohyttene. Det var lettvint å kunne kjøre helt frem, samtidig som plasseringen av hyttene ga en følelse av at man var tett på naturen. Vi følte virkelig at vi hadde stedet helt for oss selv,» smiler hun. «Hytta var nøkternt men smakfullt og hyggelig innredet.»

«De fleste av oss har nok av ting, og da er opplevelser, som man kanskje også kan dele med andre, en høyt verdsatt presang. Ofte oppleves det også som litt mer kreativt å både gi og få,» avslutter Marit fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter et begivenhetsrikt eventyr til en du er glad i? Da vil Natt i Mikrohyttene passe helt perfekt! Overrask med en unik hytteopplevelse for to i vakre omgivelser. Dette er en herlig gave til kjæresten eller en god venn som ønsker en koselig opplevelse sammen. Det vil bli en opplevelse helt utenom det vanlige!

  • En magisk hytteopplevelse utenom det vanlige
  • Velg mellom tre sjarmerende hytter
  • Midt i smørøyet av naturen

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar