Marit (37) fikk oppleve et møte med ‘the wooly weirdos’. “Dette var rene sjelereisen!”

Vi drømmer vel alle om det enkle liv nå og da. Pakke bagen, slette e-posten… Ja, du leste riktig: slette hele e-postadressen, og trekke seg tilbake til en hengekøye langt vekk i landet. Rett og slett fordi vi vil bruke vår tid og frihet til å henge med “the wooly weirdos.”

Who, sa du?

Du har sikkert sett disse morsomme og søte dyrene, men de aller fleste har ikke fått gleden av å bli bedre kjent med dem. Marit fra Oslo fikk oppleve å møte disse rare dyrene da hun fikk alpakkavandring i bursdagsgave fra sin venninne. Med sine lange nakker, goofy ansikt og myke pels, lever alpakkaen i nydelige omgivelser i naturen. De bærer noe av den mykeste pelsen man noen gang vil kjenne. De har fantastisk flotte og bemerkelsesverdige personlighetstrekk, som førte til mye latter blant Marit og de andre som besøkte alpakkagården. “Alpakkaen er et utrolig underholdende og underlig dyr, så det ble mye latter på vandringen.”

Har du også fått æren av å møte disse sjarmtrollene før?

Rene sjelereisen

Dette var en helt fantastisk opplevelse. Møte med alpakkaer er virkelig rene sjelereisen!” Marit fikk god opplæring av bonden om dyrenes opprinnelse og historie, adferd og stell. “Etter en god prat tok vi med dyrene ut på vandring. Alle fikk hver sin alpakka, og alle med sine unike egenskaper og væremåte.” Marit synes det aller beste med opplevelsen var å komme i nærkontakt med et dyr man ikke får oppleve så ofte, i tillegg til at det var en veldig sosial tur og en utrolig hyggelig bonde. “Det var flott å få se hvor godt dyrene har det på gården.”

Får du lyst til å ta med deg hengekøyen og ture avgårde til det enkle liv, likevel?

“Helt perfekt å gi bort til de som har alt!”

Marit hadde ønsket seg denne opplevelsen, og ble selvfølgelig veldig glad da hun fikk den i gave. “Jeg kan se for meg at mange av mine venner og familie kan ha glede av dette, og vil absolutt vurdere å gi dette videre til noen andre. Opplevelser er helt perfekt å gi bort til de som har alt!”

Alpakkavandring er en opplevelse som byr på nære møter med disse morsomme og fine dyrene i vakker natur! Med dette gavekortet får mottakerne komme til alpakkagården, bli med på turforberedelser før vandringen, etterfulgt av en tur ut i skog og mark sammen med alpakkaene.

Synes du ikke det høres ut som en koselig opplevelse?

“Absolutt et minne for livet”

I bilen hjemover var humøret på topp, og alle som var med Marit på alpakkavandringen snakket om hvor fantastisk denne opplevelsen hadde vært. “Alle var enige om at dette er noe flere burde oppleve. Vi sitter igjen med gode minner om de utrolig søte dyra, de rare lydene de lager, og den myke ulla. Er man glad i dyr er dette absolutt et minne for livet!”

Er du klar for å pakke bagen?

Om opplevelsen

Alpakkaer er milde, myke, nysgjerrige og vennlige dyr. Med dette gavekortet får man oppleve nære møter med disse flotte dyrene og bli med på en flott vandring for to i vakker natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelsene og få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses til å kun gå på vei eller i sakte tempo – alt etter deltakerens behov.

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/alpakkavandring-for-to


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar