Mariell (30) fra Bergen fikk gavekort på Sushi date av kjæresten – “Vi fikk en nydelig solnedgang med på kjøpet”

Hadde det ikke vært deilig å kunne sette seg ned på en fin restaurant og få servert et stort utvalg smakfull sushi forberedt av dyktige kokker? Å bare kunne overraske kjæresten med hverdagsluksus, hvor dere begge får maten servert uten å måtte løfte en finger? Da bør du gjøre som kjæresten til Mariell (30) fra Bergen, som ga henne et gavekort på Sushi date fra YouWish – og fikk bli med selv!

Frister det med en deilig sushimiddag?

“Vi fikk en nydelig solnedgang med på kjøpet”

“Jeg fikk gavekort på Sushi date av typen til Valentinsdagen. Det var en utrolig fin kveld med nydelig sushi. Vi fikk et godt utvalg med maki etter vårt eget ønske, da det er helst maki vi liker best. Det ble det beste med hele matopplevelsen,” innleder Mariell.

“Vi ankom restauranten utpå kvelden og ble vist til bordet av en trivelig ung servitør. Bordet hadde vindusplass med utsikt ut i Vågen, og vi fikk en nydelig solnedgang med på kjøpet,” fortsetter hun. “Før maten kom fikk vi servert godt 7fjells øl. Omgivelsene var rolige med dempet belysning og en munter atmosfære.”

Høres det ikke ut som en nydelig kveld?

“Et nydelig minne om en koselig kveld i Bergen”

“Jeg kommer til å besøke restauranten igjen, og jeg sitter igjen med et nydelig minne om en koselig kveld i Bergen,” smiler Mariell. 

“Personlig har jeg gitt bort opplevelser fra YouWish flere ganger tidligere, og jeg kommer til å gjøre det igjen ved ny anledning,” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Har du en bedre halvdel eller nær venn som er glad i sushi? Da vil en «sushi date» være en hyggelig gave! Japanske retter laget av lokale råvarer smaker fortreffelig etter en lang dag, og er en perfekt gave for matelskeren. Måltidet inkluderer flere fargerike og smakfulle typer fisk. Overrask noen med et lekkert måltid!

  • Delikatesser fra havet
  • Smakfull sushi tilberedt av dyktige kokker
  • Hverdagsluksus de fleste setter pris på
  • Utsikt til Vågen fra vakre Fisketorget

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar