Marianne (61) – “Stillheten ved å høre båtens motor gjennom et vakkert landskap må være det beste med opplevelsen.”

Er du på utkikk etter å gi bort et herlig sommerminne? Selv om sommeren er over er det alltid en god ting å ha noe å glede seg til neste sommer. Så hva med å overraske en du er glad i med et kanalcruise på sjøen? Det gjorde nemlig barna til Marianne fra Færder kommune.

«Jeg fikk opplevelsen “Kanalcruise med sluser” i 60 års presang fra sine barn. “Jeg gledet meg til denne opplevelsen da jeg hadde hørt og lest mye om kanalturen,” forteller Marianne.

Hvordan tror du kanalturen til Marianne ble?

“Slusene ved Vrangfoss var jo bare helt rått!»

“Vi ble først fraktet med buss fra Akkerhaugen til Lunde. Der fikk vi litt tid til å se oss litt rundt før båten gikk. Turen gikk så fra Lunde og tilbake mot Akkerhaugen i vakre omgivelser, hvor vi fikk se den ene slusen etter den andre,” sier Marianne.

“Stillheten ved å bare høre båtens motor gjennom et vakkert landskap tror jeg må være noe av det beste med opplevelsen,” smiler hun. “Slusene ved Vrangfoss var jo bare helt rått! Helt magisk.”

Hvem ville du overrasket med et herlig sommerminne som dette?

En perfekt gave for den som har alt

“Når alle slusene var unnagjort ventet Norsjø. En 3-timers tur synes jeg var akkurat passe. Jeg kunne godt tenke meg å gi bort en opplevelse av et eller annet slag til noen jeg er glad i. Når man har kommet opp i min alderen har man jo det meste av ting,” avslutter hun med et smil.

Om opplevelsen

Vil du være med på å lage et herlig sommerminne? Da vil opplevelsen, Kanalcruise med sluser være et flott alternativ! En tur på kanalen i en en ærverdig kanalbåt er som en reise tilbake i tid, hvor gavemottaker får nyte storslagen natur og spektakulære sluseanlegg. Dette er en reise nesten helt lik som for over 100 år siden!

  • Kanalcruise på Telemarkskanalen
  • Opplev sluser på nært hold
  • Nydelig landskap og gammel historie

Les mer om “Kanalcruise med sluser” her>


Publisert

i

, , ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar