Marianne (60) fikk en god smaksopplevelse på Ost og ølsmaking

Når du gjør deg klar til å spise en ostetallerken, tar du deg selv i å strekke deg etter en flaske rødvin da? Høres ut som en koselig begivenhet i vinerhalvåret, ikke sant? Men la meg stoppe deg der. Strekk deg heller etter en kald, skummende øl. Den vil la deg smake på alle de deilige kompleksitetene i osten.

Ikke overbevist?

En god smaksopplevelse

Kanskje Marianne fra Oslo kan klare å overbevise deg. Hun fikk nemmlig opplevelsen, Ost og ølsmaking i gave på hennes 60 årsdag fra gode venner. “Opplevelsen var veldig bra! Jeg kjente til stedet opplevelsen skulle holdes fra tidligere og de er både flinke og  kunnskapsrike, samt at det er veldig hyggelig der,” forteller Marianne. “Jeg sitter igjen med gode smaksopplevelser og lærdom,” smiler hun.

En perfekt kombinasjon

“Vi fikk smake på ost og øl som passet godt sammen, i koselige lokaler. Foredragsholderen var svært engasjert og kunnskapsrik, så han holdt på en time lenger enn han egentlig skulle. Jeg var overrasket over hvor mye mat vi fikk. Jeg tenkte kanskje det var noen små ostebiter, men det var et fat med nok til hver person og med godt tilbehør,” forteller Marianne.

“Det var virkelig en god opplevelse,” avslutter Marianne.

Om opplevelsen

Gi bort en spennende smaking av utvalgte oster i kombinasjon med forskjellige øltyper.

  • Fire smaksprøver av ulike oster og øl kombinasjon
  • Dyktige og entusiastisk kursholder
  • Morsom og sosial kveld
  • Fakta om øl og ølhistorie

Les om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar