Mariann (58) fra Trondheim fikk nyte en deilig bryggmiddag for to – “Det var nydelig mat og drikke, i akkurat passe uformelle omgivelser.”

Det å spise ute er ikke noe du unner deg hver dag, og når du får det i gave oppleves det som genuin hverdagsluksus. Deilige, amerikanskinspirerte retter som dry aged entrecote, røkt og bresert storfekjake og ytrefilet av lam fra Hitra vil gi deg vann i munnen, mens velsmakende og nybryggede øltyper vil hjelpe deg med å slukke tørsten. Begynner du å bli sulten?

Mariann (58) fra Trondheim fikk hvert fall mettet sulten med sin kjære, da de fikk Bryggmiddag for to i julegave av sønnen sin!

Frister det med en deilig bryggmiddag?

Flott atmosfære og betjening som var akkurat passe “på”

“Vi fikk gavekort på Bryggmiddag for to i Trondheim i julegave fra vår sønn,” sier Mariann.

“Opplevelsen var veldig hyggelig, lokalene var kule og behagelige, og maten var veldig god. Det var en god atmosfære over stedet, og de ansatte var akkurat passe «på»,” forteller hun med et smil.

Hvem ville du tatt med deg på en bedre middag i trivelige omgivelser?

Nydelig mat og drikke i uformelle omgivelser

“Vi dro ut for å spise rett etter at restauranten åpnet etter å ha vært nedstengt som følge av pandemien”, fortsetter Mariann. 

“Det var en middag for to med drikke inkludert,” legger hun til. “Det var veldig god mat og masse god drikke.”

Begynner det å rumle lett i magen?

“Dette ønsker vi gjerne å gjøre flere ganger. Det var nydelig mat og drikke, i akkurat passe uformelle omgivelser. Det satt vi pris på,” sier hun videre.

“Opplevelser som gave er helt supert. Det er herlig å både gi og få,” avslutter hun med et smil.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som elsker god mat og drikke? Da vil Bryggmiddag for to være et flott alternativ! Overrask pappa eller en god venn med en gave bestående av et herlig måltid som kan skylles ned med et godt glass lokalt øl! Her kan man senke skuldrene og utforske spennende smaker.

  • En kulinarisk opplevelse med en velsmakende hovedrett
  • Flere sorter lokalt øl serveres direkte fra bryggeriet
  • En sosial og hyggelig opplevelse for to

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar