Mariann (50) fra Egersund nøt et koselig opphold sammen med sin mann i Småhyttene på Utsira

Kjenner du noen som hadde elsket en koselig overnatting rett ved havet? Noen som hadde satt pris på å våkne til lyden av fuglekvitter og slående utsikt rett fra sengen? Som liker det minimalistiske og rustikke? Da bør du gjøre som Mariann og mannen fra Egersund, som nøt en herlig opphold i Småhyttene på Utsira!

Kan du høre bølgene?

“Det var en helt unik og kjempefin opplevelse”

“Jeg og min mann fikk et åpent YouWish gavekort av mine søsken med familie i anledning våre 50-årsdager. Vi valgte selv å bruke det på opplevelsen Småhyttene’,” forteller Mariann.

“Det var en helt unik og kjempefin opplevelse, helt ulikt noe annet vi har gjort! Det beste med opplevelsen var nærheten til naturen, roen og at det var så utrolig avslappende,” fortsetter hun med et smil.

Hvem ville du overrasket med en natt i Småhyttene?

“Det er den beste gaven man kan få”

“Jeg sitter igjen med minner om en avslappende, nydelig og unik opplevelse. Det er den beste gaven man kan få når man er 50 og ‘har alt’,” sier Mariann. “Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave selv!”

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en unik gave til en god venn, søsken eller foreldre? Hvorfor ikke overraske med et gavekort på opplevelsen Småhyttene? I en sjarmerende liten hytte med slående utsikt over havet, kan gavemottaker synke ned i en deilig dobbeltseng med myke puter og lune dyner. Her kan man nyte solnedgangen rett fra senga mens man tilbringer kvalitetstid med en man er glad i. Hyggeligere blir det ikke!

  • En overnatting for to i en sjarmerende småhytte
  • Stor dobbeltseng utstyrt med myke puter og dyner
  • Opplev en uforglemmelig natt med uslåelig utsikt over havet

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar