Maria (36) – fikk en lærerik opplevelse på vinkurs og smaking

Det er så mange grunner til å skaffe seg en smak for vin: den er hjertesunn; den passer perfekt sammen med mat med full smak; og den gjør det mer interessant å mikse med andre, fyldige smaker. Maria fra Oslo og hennes mann fikk opplevelsen, «Vinkurs og smaking» i bryllupsgave fra deres venner.

Tror du opplevelsen falt i smak?

En lærerik opplevelsesgave

«Kurset var veldig lærerikt –  det beste var at vi fikk mulighet til å lære nye ting,» sier Maria. «Det var et kurs med rundt 20 mennesker. Vi lærte om druene, områdene, og hvordan man kan smake på vin,» forteller 36-åringen.

«Minnene jeg sitter igjen med i etterkant er at jeg vil lære mer!» gliser hun. «Jeg synes dette var en veldig fin gave, og kunne absolutt gitt noe lignende til noen andre en gang,» avslutter Maria.

Kjenner du noen som kunne tenke seg en vinsmaking?

Om opplevelsen

Kjenner du en som interesserer seg for vin og dens forskjellige smaker? Da vil et gavekort på vinkurs med smaking av franske eller italienske viner være helt perfekt! Her vil mottaker selv få velge tema. Overrask mor, far eller søsken med et dypp inn i vinens verden – det vil bli en herlig smaksopplevelse!

  • Velg mellom fransk eller italiensk vin som tema
  • Svært dyktig vinekspert leder vinkurset
  • Lær om klima, jordsmonn og druesorter
  • Smakstrening av relevante viner

Les mer om «Vinkurs og smaking» her.


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar