Maria (21) fra Lørenskog koste seg med en hyggelig filmopplevelse sammen med sin kjære

Hvorfor liker man å gå på kino? Det finnes så utallige gode grunner. Personlig elsker jeg selve følelsen av å sitte i kinosalen sammen med noen få kjente og mange ukjente. Det å se en film på kino lar deg oppleve så mye mer. I tillegg til dine egne reaksjoner til filmens handling får du også erfare hvordan de rundt deg reagerer. Uansett hva som foregår på lerretet, er man vitne til det sammen. Man opplever filmen sammen. Og det er noe ekstra hyggelig med den følelsen, spør du meg. 

Og enda hyggeligere blir det når man kan kose seg med filmen sammen med en man er glad i. Bare spør Maria (21) fra Lørenskog! Hun fikk gavekort på Kinodate av sin beste venninne.

Hvem ville du tatt med deg på kino?

Noen ganger trenger man ingen spesiell anledning for å glede andre

“Jeg fikk en kjempefin gave av bestevenninnen min! Det var et gavekort på kino til meg og kjæresten min. Opplevelsen var veldig bra, og jeg opplevde også god kundeservice fra YouWish! Dere svarte veldig raskt på når jeg sendte dere e-post,” skryter Maria. “Det var også bra at dere gjorde om til gavekort direkte hos Odeon.”

“Vi fikk gavekort fordi venninnen min syntes vi fortjente det. Jeg og kjæresten min har et avstandsforhold, både fordi vi møttes i militæret og fordi vi kommer fra forskjellige steder i landet. Når vi først skulle møtes igjen, ville hun at vi skulle gjøre noe koselig sammen. Og da var jo kino et perfekt alternativt! Det var en veldig koselig overraskelse å få den linken,” fortsetter hun smilende.

Tenk å få en slik fin overraskelse av en god venn! 

Den perfekte gaven til den som har alt

“Jeg sitter igjen med gode minner i ettertid fordi det var et bra konsept som var raskt og enkelt! Det er jo også et pluss at filmen var bra,” ler hun.

“Jeg har ikke fått en slik opplevelse i gave før, og det synes jeg var veldig koselig å få! Dette er noe jeg absolutt kommer til å gi bort i julegave til andre, og det er jo helt supert å gi til «en som har alt,” avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter noe koselig å ta med din kjære på? Da vil kinodate for to være et herlig alternativ! Film og date er praktisk talt perfekt sammen. Ingenting er som å synke ned i gode seter og drømme seg inn i filmverdenen. Det er en herlig unnskyldning til å kose seg med en man er glad i!

  • Kinodate for to personer
  • En valgfri kinobillett
  • En hyggelig, behagelig eller spennende filmkveld

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar