Maja Christine (31) fikk opplevelsen Luksusbehandling. – «Jeg har allerede sagt til samboeren min at jeg ønsker meg den samme behandlingen til jul.»

Ved en massasje vil du flyte inn i en behagelig tilstand av avslapning og få lettelse fra ømme muskler, smerter eller skader. Høres det ikke deilig ut? Noe du trenger kanskje? Dette fikk nemlig Maja Christine fra Nordlia kjenne på – hun mottok nemlig opplevelsen “Luksusbehandling” av sin samboer og sønn i 30 årsgave.

Kjenner du noen som kunne trengt en avslappende dag?

En fantastisk behandling og deilig atmosfære

“Behandlingen var helt fantastisk,” sier Maja Christine. “En rolig og deilig atmosfære fra jeg kom inn døra gjorde at jeg slappet godt av,” smiler hun. “Jeg ble tatt hånd om av en flott og hyggelig hudterapaut, mottok en deilig massasje og en fantastisk ansiktsbehandling. Jeg fikk også gode råd vedrørende huden min, da jeg har litt problemhud som jeg har slitt med å finne produkter til.”

Ingenting er bedre enn å få gode tips fra profesjoneller – er du ikke enig?

Etterlengtet indre ro

“Jeg sitter igjen med minner om en indre ro, jeg ikke har kjent på lenge,” forteller hun. “Som mamma til en treåring og en stressende jobb, føler jeg ofte at jeg aldri får slappet ordentlig av. Men under denne opplevelsen gjorde jeg virkelig det,” sier Maja Christine. “Jeg har allerede sagt til samboeren min at jeg ønsker meg den samme behandlingen til jul, og har allerede tenkt tanken om å gi bort denne behandlingen til mamma og en venninne. Det fortjener de,” avslutter Maja Christine med et smil.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til en som fortjener noe ekstra? Da vil luksusbehandling være helt perfekt! Overrask en du er glad i med et gavekort på 75-90 minutters selvpleie med både ansiktsbehandling og en deilig rygg- og nakkemassasje. Her vil man komme ut avslappet og med en helt ny glød!

  • 75-90 minutters behandling totalt
  • Rygg- og nakkemassasje utføres av en profesjonell terapeut
  • Opplev avkobling og nytelse med en velværende ansiktsbehandling

Les mer om “Luksusbehandling” her>


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar