Maia (18) ga bort en romantisk natt i tretoppene til sin bedre halvdel.

Hva kan være bedre enn å sovne til lyden av sirisser og våkne til en frisk morgenbris? Vel… Hva med å sove et telt som henger over bakken? Altså et svevetelt! Dette fikk Maia Lutnæs fra Hamarga og hennes kjæreste oppleve. Maia ga nemlig kjæresten sin opplevelsen “Natt i svevetelt”  da hun vet at friluft er noe som interesser han.

Kjenner du en som føler seg spent hvert år campingsesongen står for tur?

En utrolig bra opplevelse i et komfortabelt telt

“Opplevelsen var utrolig bra. Det aller beste var hvor komfortabelt det var å sovne og våkne i teltet,” sier Maia. “Vi sov som en drøm, og til og med når vi våknet lå vi fortsatt behagelig i teltet, med en temperatur som var god, og ikke høy som den ofte blir i telt,” forteller hun.

Har du en friluftsinteressert i livet ditt som du kunne tenke deg å dele denne opplevelsen med?

En romantisk natt i tretoppene

“Jeg og kjæresten min dro opp mot teltplassen i sommerferien, hvor vi først besøkte Hønefoss etterfulgt av en tur til djevelens punsjebolle. Så ankom vi sveveteltet, hvor vi la oss til rette.

“Jeg sitter igjen med gode minner fra byen Hønefoss, gåturen til djevelens punsjebolle og den romantiske og behagelige natten i sveveteltet,” smiler Maia. Jeg hadde absolutt likt å få en opplevelse i gave, og jeg skal absolutt vurdere å gi enda en til kjæresten min i senere fremtid,” smiler hun.

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en eventyrlig overnatting? Da er opplevelsen, Natt i svevetelt det perfekte alternativet! Overrask en du er glad i med den ultimate overnattingsopplevelsen blant trærne! Å sove i telt – svevende over bakken – er noe helt utenom det vanlige. Dette er absolutt en opplevelse som sent vil glemmes!

  • En natt i svevetelt for to personer
  • Nyt en uforglemmelig natt med førsteklasses utsikt til naturen
  • En friluftsopplevelse helt utenom det vanlige

Les om “Natt i svevetelt” her>


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar