Magnus (33) tok med sin far på en reise i vinens verden

Har du noen gang funnet deg selv stående på vinmonopolet uvitende om hvilken vin du skal velge?

Det er jo ikke akkurat et lite utvalg det er snakk om. Etter litt bortkastet tid gjør du tilslutt en desperat gjetning på hvilken vin du skal velge for kveldens middagsselskap. Det kan være enten en ‘hit eller miss.’

Hvor skal du gå herifra?

Gjør som Magnus!

Magnus fra Oslo kjøpte vinsmaking i bursdagsgave til sin far. Det er en fin måte til å lære hvordan du velger vinen din neste gang du står foran hylla på vinmonopolet. “Vi likte opplevelsen godt, foredraget var informativt og vinen var veldig god!”

Et gavekort på vinsmaking er en fantastisk gave til alle som setter pris på god vin og er interessert i å lære mer. Her vil en sommelier guide deltakerne gjennom ulike regioner og druetyper. Vinsmakingen passer både for vinkjennere og for de som ikke har vært på vinsmaking tidligere.

Hvorfor Magnus synes denne opplevelsen var så bra, sa du?

En reise i vinens verden

Det aller beste med opplevelsen for Magnus var å kunne dele denne felles interessen med sin far, samtidig som de begge lærte noe nytt om hvordan man kan kjenne igjen spesifikke smaker i vin. På vinsmaking vil man få lukte, observere, smake og snakke om vinopplevelsen. Man skjønner fort at vin er så mye mer enn en drink. Smaker den riktig er det mer en kunst og man vil kunne lære seg å kombinere vin og mat så smakene faller perfekt sammen.

Hvem vil du imponere med din nye, kloke vinkunnskap?

Gode minner

Faren min synes det var veldig hyggelig å få en opplevelse i gave. Det var også hyggelig å kunne gjøre noe sammen. Vi sitter igjen med gode minner i etterkant. Det var en koselig torsdag ettermiddag med god vin og interessant informasjon som vi skal ta med oss videre.”

Neste vinmonopol-besøk blir nok ikke noe problem!

Om opplevelsen

Gi et gavekort på en reise i vinens verden. Dette er en perfekt opplevelse for alle som er glad i god vin og ønsker å lære mer. Vinsmakingen passer både for nybegynnere og vinkjennere.

  • Kunnskapsrik vinkelner
  • Smak på fire-seks kvalitetsviner
  • Passer for både nybegynnere og vinkjennere

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/vinsmaking


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar