Magnar (55) fikk en «feel good» opplevelse på Ølsmaking for to.

Den klingende lyden av en ølboks som åpner, synet av skummet som bruser over i det du heller innholdet i et romslig glass, og den etterlengtede smaken som slukker tørsten.

Man kan nesten kjenne duften treffe nesten, er du ikke enig?

En «feel good» opplevelse

Magnar fra Dal fikk Ølsmaking for to av sine døtre i gave. «Det var jammen på tide å endelig få gjennomført denne herlige ølsmakingen,» smiler en sprudlende Magnar. «Opplevelsen var stemningsfull og skikkelig «feel good!» Det var et godt utvalgte ølsorter som ble brukt som flotte eksempel på ulike typer øl,» forteller 55 åringen.

Ingenting er som en ordentlig feel good stemning, er du ikke enig?

En hyggelig sammenkomst

«Det var en svært hyggelig sammenkomst gjennomført av en morsom og kunnskapsrik Sommelier,» fortsetter Magnar. Ølsmakingen var flott krydret med blanding av gode historier og fakta. Det var en lun, varm, morsom og smaksrik opplevelse i hyggelig lag,» avslutter Magnar med et fornøyd smil om munnen.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som setter pris på godt øl? Og kanskje ønsker å lære mer om forskjellige øltyper? Da er ølsmaking for to den perfekte gave! Ta med deg en god kompis eller pappa å ta del i prosessen bak ølbrygging og spennende smaker. Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som vil gi mye ny kunnskap.

  • Smak på ulike øltyper
  • Lær om brygging, råvarer og historie
  • En sosial og lærerik opplevelse
  • Ledes av en erfaren ølekspert

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar