Madelen (36) – “Dagen ble virkelig over all forventning”

Hva gir man egentlig i gave til den som har alt? Til den som sier at vedkommende ikke trenger eller ønsker seg noe som helst? Det å ikke gi en gave til for eksempel en bursdag er ikke aktuelt for mange. Men man vil jo gjerne gi bort noe som vil huskes, og som ikke bare vil glemmes bort i et skap eller støves ned i boden.

Madelen (36) og ungene fant en løsning på akkurat denne problemstillingen, da de skulle finne bursdagsgave til mann og far: de ga han nemlig gavekort på Alpoakkavandring fra YouWish!

Tror du han ble overrasket?

“Dagen ble virkelig over all forventning”

“Mannen min fikk gavekort på Alpakkavandring for to av ungene og meg i 42-års gave i sommer. Vi har allerede planer om å ta en alpakkatur igjen når ungene er litt større da det denne gangen ble uten barn,” forteller Madelen.

“Vi er begge veldig glade i dyr og hadde sett frem til en koselig og morsom dag med alpakkaene, men denne dagen ble virkelig over all forventning! Dyrene var så kule og hadde masse personlighet. Selv om de ikke var noe «kosedyr», så var de så herlige å være sammen med og ikke minst så mye latter det ble ut av en sånn tur som dette,” fortsetter hun med et stort smil. “Herlige og omgjengelige dyr med de kuleste frisyrer og personligheter!”

Hvem ville du tatt med deg på alpakkavandring?

“Fristet til å gi lik gave til ei god venninne”

“Dette må gjentas! Og for noen kule dyr!” forteller Madelen entusiastisk. 

“Jeg kunne gjerne tenkt meg å få denne opplevelsen i gave. Men det var hvertfall veldig koselig å gi den til noen jeg er glad i for så å henge meg med selv,” fortsetter hun med et glimt i øyet.

“Jeg kunne absolutt tenkt meg å gi bort et gavekort på en opplevelse selv, og det var nettopp derfor jeg gjorde det,” sier hun lattermildt. 

“Jeg er fristet til å gi en lik gave til ei god venninne – men da er jeg selvsagt nødt til å henge meg på selv da også,” legger hun til avslutningsgvis.

Om opplevelsen

Leter du etter en hyggelig gave som vil gi gode minner? Da vil Alpakkavandring for to passe perfekt! Ta med en god venn og opplev et nært møte med disse morsomme og søte dyrene i vakker natur. Alpakkaen er et utrolig underholdende og underlig dyr, som vil garantere en god latter. Dette er en fantastisk gave som vil falle i smak hos alle som setter pris på dyr og natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelser og få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses etter deltakerens behov

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar