Utfordringer til vennegjengen på Fangene på fortet.

Utfordringer til vennegjengen på Fangene på fortet – En gave dere kan oppleve sammen!

Du har kanskje hørt om tv-serien «Fangene på fortet»? Underholdningsprogrammet som hadde sin storhetstid på 90-og-00-tallet, der kjendiser og vanlige mennesker konkurrerte på lag mot hverandre om å løse flest mulig utfordringer i ulike celler på best mulig tid.

Nå kan du oppleve disse utfordringene sammen med dine egne venner eller familie. Så hvis du er på jakt etter en kul gave, en opplevelse dere kan gjøre sammen, så er dette et supert gavetips. Utfordringer til vennegjengen på Fangene på fortet vil garantert bringe dere nærmere sammen!

Hvis dere ikke har sett dette klippet, anbefaler vi det på det sterkeste: https://www.youtube.com/watch?v=FlElqIMCdWE

Ufordringer for vennegjengen på Fangene på fortet

Celler i et gammelt fengsel

Fangene på fortet i Oslo åpnet i 2016. Sommeren 2018 ble lokalene oppgradert med nye celler. I overetasjen finnes det garderobe, resepsjon, toalett og spiseområde. I underetasjen finner man alle cellene, i omgivelser som gir inntrykk av at man befinner seg i et gammelt fengsel.

Det anbefales at man er minimum tre personer på hvert lag. Ved ankomst får dere utdelt en brikke som gir dere tilgang til cellene. Det anbefales at man har på seg klær og sko som man kan bevege seg i. I cellene finnes det både fysiske utfordringer og hjernetrim-oppgaver.

Ufordringer for vennegjengen på Fangene på fortet.

Utfordringer til vennegjengen på Fangene på fortet

Deretter beveger laget seg ned i kjelleren. Her skal dere konkurrere mot klokka og de andre lagene om å løse flest mulig utfordringer og sanke flest mulig poeng, før tiden går ut. Dere velger selv hvilke celler dere vil begi dere inn i – her kan det være lurt å tenke taktisk og velge ut i fra lagets ferdigheter.

Gavekortet fra YouWish.no inkluderer 90 minutter i cellene, men på stedet kan man kjøpe seg mer tid hvis man ønsker det.

Hvert lag velger seg et lagnavn. Underveis kan man følge med på hvordan man ligger an i forhold til de andre på skjermer utenfor cellene.

Utfordringer for vennegjengen på Fangene på fortet.

Utfordringer for vennegjengen på Fangene på fortet.

44 utfordringer

Alle rom krever at laget samarbeider. Her blir man belønnet med poeng etter hvor raskt og riktig dere løser oppgavene cellen har å by på. Dere kan prøve så mange ganger dere vil, men husk: tiden renner sakte, men sikkert ut så disponer tiden godt.

Cellene har ulik vanskelighetsgrad og inneholder blant annet; balltalent, balanse, beregning, logikk, styrke, mattekunnskaper og hukommelse. Utenfor cellene beskrives det hvilke egenskaper det kreves for å løse oppgaven.

Utfordringer for vennegjengen på Fangene på fortet.

Matservering og hygge

På Fangene på Fortet serveres det enkel og ujålete mat. Her kan dere reservere bord – enten før eller etter aktiviteten.

Vil du kjøpe denne opplevelsen til en venn, eller noen i familien?

Her kan du lese mer om opplevelsen

Utfordringer for vennegjengen på Fangene på fortet.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar