Liubomyr fikk åpent gavekort fra YouWish i bryllupsgave – “En fin opplevelse for en nybakt familie”

Ønsker du å overraske noen du er glad i med en liten miniferie? Eller er det kanskje lenge siden du tok med deg din bedre halvdel på en liten getaway? Da er Hotellovernatting for to et ypperlig alternativ som utvilsomt vil glede. 

Det kan Liubomyr bekrefte, da hun og mannen fikk et åpent gavekort fra YouWish i bryllupsgave, og valgte å bruke det på en herlig hotellovernatting.

Frister det å falle til søvn i en myk hotellseng?

“En fin opplevelse for en nybakt familie”

“Vi fikk et åpent gavekort fra YouWish i gave til bryllupet vårt. Dessverre på grunn av pandemien kunne vi ikke bruke det med engang,” innleder Liubomyr. “Så det tok lengre tid enn forventet å finne en fin opplevelse som passer for en nybakt familie med en baby “

“Vi valgte hotellovernatting for to på Kvitfjell siden vi har ikke vært der før. Det var mye vi likte med overnatting, da vi gjennomførte overnattingen i romjula. Da var det ekstra fint på Kvitfjell og vi kunne nyte litt snø og vinter, samt basseng og boblebad på hotellet,” fortsetter hun.

Vinteridyll og boblebad – kan det bli bedre?

“Det var også moro for barnet vårt, som fikk løpe rundt på hotellet og leke i lekerom,” legger hun til.

“Vi gir alltid bort opplevelser i gave”

“Noe av det beste med opplevelsen var frokosten og boblebadet. Det likte vi spesielt godt,” sier Liubomyr.

“Vi syns begge at det er gøy å for opplevelser i gave. Og vi gir alltid bort opplevelser i gave selv til våre nærmeste. Vi har for eksempel gitt bort gavekort på spaopplevelser og vindtunnel tidligere,” avslutter hun med et smil.

Om opplevelsen

Hva med en liten getaway? Slå dere fri fra hverdagens rutiner, legg vekk mobil og oppvask, og dra på en miniferie sammen! Hotellovernatting skal være en tid uten bekymringer, hvor man ikke trenger å ofre en tanke til daglige gjøremål. Bare sjekk inn og pust ut. Ta med deg kjæresten på hotellovernatting og nyt en natt for to mens dere blir tatt godt vare på.

  • Hotellovernatting for to personer
  • En overnatting med frokost inkludert
  • En herlig miniferie venter!

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar