Lise (29) fra Brattvåg fikk Birdbox i bryllupsgave – “Jeg og mannen min avtalte at vi skulle skru av telefoner og bare være oss”

Kjenner du noen som hadde elsket å tilbringe en natt i en flott og moderne Birdbox, med naturen som nærmeste nabo? Hvor man får oppleve spektakulær utsikt over flott norsk natur uten å i det hele tatt måtte forlate den behagelige sengen? Da bør du gjøre som familien til Lise (29) fra Brattvåg! De ga henne nemlig gavekort på Birdbox fra YouWish i bryllupsgave!

Kunne du tenke deg en natt i Birdbox?

“Når vi kom opp dit var det helt magisk”

“Jeg fikk opplevelsen av familien, i anledning bryllup. Vi giftet oss i 2020, med en baby på 3 måneder og en sønn på 6 år, så det ble ikke akkurat noe hotellovernatting og kos på kvelden”, ler Lise. “Første barn kom ganske tidlig i forholdet, så familien mente det var på tide med en natt alene uten barn! Så det ble som en forsinket bryllupsnatt – bedre sent enn aldri!”

“Vi var veldig skeptiske først, men når vi kom opp dit var det helt magisk. Skjermet fra andre, nydelig utsikt, god standard og med mulighet for å lage seg et eget måltid om man ønsket det. Det beste var stillheten og den «i ett med naturen»-følelsen man fikk når man løp til toalettet i bare trusa,” fortsetter hun med et smil.

Kjenner du naturen kalle?

“Jeg og mannen min avtalte at vi skulle skru av telefoner og bare være oss”

“Ved ankomst, gikk det aldeles opp for oss at vi var helt alene, uten barna og uten mas,” sier Lise. “Jeg og mannen min avtalte at vi skulle skru av telefoner og bare være oss. Vi snakket om alt mulig, og hadde muligheten til det!” 

“Vi var så heldige og fikk regn, sol og vind på en gang, og det i seg selv var helt fantastisk. Å sovne til regnet som trommet på taket, og våkne til solgløtt og fuglesang utenfor var noe helt eget. Vi er ikke teltmennesker, men dette må være tilnærmet likt en natt i telt. Bare med 500x bedre komfort,” legger hun til.

Høres det ikke magisk ut?

“Vi synes opplevelsene er mer verdt enn noe annet”

“Familien min og jeg har ofte brukt YouWish.no de siste 5 årene, fordi vi synes opplevelsene er mer verdt det enn noe annet. Faren min har fått kjøring med muskelbiler på Gardermoen anledning 50-årsfeiring. Dette likte han så godt at han gav det samme til sin bror da han ble 50. Til foreldrene mine sin 25 års bryllupsdag, fikk de kanalcruise med sluser og overnatting i gave, og siden da har vi brukt YouWish titt og ofte,” fortsetter hun berømmende.

“Jeg har gitt bort en opplevelse til andre allerede, flere ganger! Det anbefales på det aller sterkeste til absolutt alle,” avslutter hun, strålende fornøyd. 

Om opplevelsen

Leter du etter et romantisk tilfluktssted å ta med din kjære på? Da vil en uforglemmelig natt i Birdbox være helt perfekt! Dette unike, lille kjærlighetsredet for to, gir par muligheten til fullstendig isolasjon hvor man kan gjemme seg bort, og nyte en natt med magi og wow-faktor. Man kommer ikke tettere på naturen enn dette!

  • Et romantisk gjemmested midt i hjertet av naturen
  • Opplev en moderne hytte designet for ly og komfort
  • Det perfekte fristed for to personer

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar