Linn (45) fra Årnes tok med seg en god venninne på en uforglemmelig hundekjøring

Å få oppleve en tur med hundespann er noe mange nordmenn ønsker å få prøvd i løpet av livet. Og det er ingen overraskelse at hundekjøring har blitt en såpass populær aktivitet. Det kreves ingen erfaring fra før, og kan gjennomføres av nesten hvem som helst. Hundene er sosiale, snille og vet veldig godt at de skal følge guiden. Så da er det bare å holde seg fast og nyte turen og landskapet.

Linn (45) fra Årnes kan bekrefte at hundekjøring er verdt å prøve, da hun kjøpte gavekort på opplevelsen til sin gode venninne og ble med selv.

Hvem ville du tatt med deg på hundekjøring?

En opplevelse er den perfekte gaven til den som ikke ønsker seg noe

“Jeg fikk opplevelsen av meg selv. Jeg har ei venninne som alltid pleier være flink med gaveønskene sine, men julen 2021 hadde hun ingenting på listen sin. Så da hadde jeg et problem – i og med at jeg ikke eier fantasi når det kommer til gaver,” innleder Linn lattermildt.

“Jeg tenkte etterhvert at en opplevelse kunne være noe, ettersom vi begge er single og covid har begrenset våre muligheter for å være sosiale. Da gikk jeg inn på YouWish og tittet. Venninnen min elsker dyr og hun har tidligere kommentert hundesledeturene på 71 Grader Nord,” fortsetter hun. “Så, da ble det gavekort på hundekjøring i julegave på henne. Og jeg ville være med. Så da kjøpte jeg gave til meg selv også.”

En gave til en venninne som også er en gave til deg selv – blir det bedre?

“Glade hunder trekker”

“Vi kontaktet han som arrangerer turene i Gausdal og fikk plottet tid inn i kalenderen. Da vi kom opp ble vi godt satt inn i sikkerhetsrutiner og informert om turen. Ettersom jeg skulle starte som fører, fikk venninna mi hilse på hundene. Jeg sto på bremsen, ettersom hundespannet skulle klargjøres. Og glade hunder trekker, så derfor må man «stå på bremsen» før start,” forteller Linn med et smil.

“Vi kjørte i flott landskap og halvveis i turen kunne vi bytte på å være fører/passasjer. Turen gikk altfor fort, så tenker vi booker oss inn på lengre tur neste vinter. I Gausdal tilbys turer på 6 og 11 kilometer,” sier hun, og gleder seg allerede til neste tur.

Høres herlige hunder og flott natur ut som noe for deg?

“Jeg anbefaler definitivt denne turen,” fortsetter hun uten å nøle. 

“Men, det er greit å ikke drøye til det nærmer seg våren. Litt lite snø gjør det hardere i løypene og vi endte opp med litt knall og fall som følge av dette. Så vær tidlig ute med å booke,” sier hun avslutningsvis.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil glede? Da er hundekjøring et herlig alternativ! Man suser gjennom vinterkledd skog, ser det vakre landskapet blafre forbi, og hører lyden av mange små poter i snøen. Gi bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr og bli med selv! Det er sjelden man får en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.

  • En fantastisk turopplevelse på 5-8 kilometer kjøring
  • Møt glade og ivrige hunder som elsker jobben sin
  • Opplev nærkontakt med spektakulær natur og herlige hunder
  • Ingen forkunnskaper nødvendig

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar