Line (30) fra Stange og familien dro på familiedag i dyreparken – “Sønnen vår snakker enda om dåhjortene”

Ser du etter en gave som vil glede en hel familie? En opplevelse som vil gi store og små kvalitetstid, samtidig som de får gjøre noe morsomt som passer for alle? Da bør du gjøre som tanten, onkelen og søskenbarna til Theo! De ga han nemlig gavekort på Familiedag i dyreparken i julegave, noe mamma Line kan bekrefte var en fulltreffer.

Kanskje dette er den neste familieutflukten deres?

“Opplevelsen var alt i alt perfekt”

“Vår sønn, Theo, fikk opplevelsen i julegave av sin tante, onkel, to kusiner og fetter,” forteller Line. 

“Opplevelsen var alt i alt perfekt. Vi brukte god tid hos alle dyrene sønnen vår ønsket å besøke, og aller mest tid sammen med dåhjortene. De var nok mest morsomme å mate, samtidig som de ikke var skumle for sønnen vår. Vi hadde alt i alt en kjempefin dag og koste oss sammen med dyrene og på lekeplassen,” sier hun videre. 

Er det bare jeg som får lyst til å besøke dåhjortene?

“Det absolutt beste var at vi fikk være med å mate dyrene, og i tillegg fikk lov til å komme inn til geitene!” smiler hun.

“Sønnen vår snakker enda om dåhjortene”

“Jeg sitter igjen med minner om en fantastisk dag sammen med vår lille familie. En blid og fornøyd gutt, samt foreldre med senkede skuldre og ny god energi,” forteller Line entusiastisk. “Sønnen vår snakker enda om dåhjortene og hvor gøy det var å mate dyrene!”

Hva tror du Line tenker om å gi bort en opplevelse i gave?

“Jeg synes det er genialt”

“Jeg synes det er genialt. Det får oss som familie til å faktisk ta steget om å dra på sånne fine eventyr! Vi er også relativt nye innflyttere i kommunen, som gjør det fint for oss å kunne utforske nærmiljøet,” sier hun. 

“Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse selv! Jeg vil veldig gjerne at andre også skal få muligheten til å oppleve en så fin dyrepark og skape minner sammen med sin familie,” avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en gave til hele familien? Da er «Familiedag i dyreparken» den perfekte gaven! Ta med hele familien og kos dere med en dag i dyreparken sammen. Her venter en dag med mange spennende dyremøter og kvalitetstid av beste slag. Her finnes det moro for alle aldre!

  • En dag i dyreparken for hele familien
  • 30 ulike dyrearter, nordiske og eksotiske
  • Dyrepark med 200 dyr

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar