Linda overrasket kjæresten med Salsakveld for to

“Gwepaaa!” Du hører danselæreren rope med en engasjerende stemme over rommet som er fylt med lidenskapelige dansere – noen dyktige, andre som surrer litt ekstra. Men alle har et smil om munnen og en energi som er “on fire!”

Linda ga Salsakveld for to i bursdagsgave til kjæresten sin 23-årsdag. Linda holdt dette hemmelig så lenge hun klarte for å gi han en skikkelig surprise. Han fikk ikke vite hva de skulle før et par timer før salsakurset startet. Verken Linda eller kjæresten hadde noe erfaring med dans, så hun var veldig spent på hvordan han kom til å reagere på overraskelsen.

Hvordan tror du han reagerte?


“Hæææ?!”

“Etter en del hint ble han stille i et par sekunder før han brøyt ut «HÆÆ? SKAL VI PÅ DANSEKURS?!» med de største øynene jeg noen gang har sett, og et stort smil om munnen. Etter at overraskelsen hadde sunket inn ble vi begge veldig gira og var klare for kurs!”

Hva kan man egentlig forvente av denne dansestilen?

En lidenskapelig dans

Salsa er en veldig sensuell dans, og en av de mest lidenskapelige dansestiler, hvor dansere uttrykker sine følelser gjennom kroppsbevegelse. Det å danse salsa vil gi deg en følelse av en brennende lidenskap, når du klarer å slippe deg løs og la kroppen følge musikkens naturlige strømmer. Den herlige, latinske musikken vil bygge opp en slags spenning i kroppen, som deretter lar den eksplodere gjennom kroppens bevegelser. Det å se profesjonelle salsadansere ute på dansegulvet er virkelig fascinerende!

Høres det vanskelig ut? Kanskje… Men du kan mestre det!

En fantastisk opplevelse

“Opplevelsen var helt fantastisk! Instruktørene var utrolig flinke og morsomme, og de klarte å få med seg alle deltakerne, som var folk i alle aldre – alt fra godt voksne til unge. Det beste med opplevelsen var det å prøve noe helt nytt, og faktisk klare å mestre det, i tillegg til at vi fikk delt opplevelsen sammen som et par.”

Det er jo en helt fantastisk kombinasjon, synes du ikke?

Lysten til å danse

“Etter kurset sitter vi igjen med en lyst til å danse mer! Vi ble virkelig positivt overrasket av opplevelsen, så man skal ikke se bort ifra at vi ender opp på flere salsakurs.” Linda synes det å gi opplevelse i gave fremfor å bruke penger på materielle gaver er mye bedre, og noe hun absolutt kommer til å gjøre mer av. “Jeg liker tanken av at man heller kan dele en opplevelse sammen som vil skape gode minner.”

Om opplevelsen

Kjenner du noen som alltid stiller opp med rockefoten klar? Eller har du lyst til å ta med kjæresten en herlig aktivitet? Da er salsakveld for to midt i blinken! Her får man oppleve en dag fylt med rytmer, dans og kvalitetstid på sitt beste. Dette er en perfekt gave for å ha det gøy med en du er glad i!

  • Ingen forkunnskaper nødvendig
  • Velg kurs etter nivå
  • Morsom aktivitet for to

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar