Linda (50) – fikk en «much needed» duobehandling med sin bedre halvdel

Ingenting er som en deilig massasje etter en lang tid med hjemmekontor, rare sittestillinger, nye hverdagsrutiner… Ja, rett og slett en veldig annerledes hverdag. Dette fikk Linda fra Oslo kjenne på, da hun fikk opplevelsen, “Duobehandling” i 50-årsgave av svogeren og svigerinnen sin.

Kjenner du noen som kunne trengt en avslappende behandling?

En «much needed» massasjebehandling

“Opplevelsen var veldig bra. Hele settingen på klinikken var veldig behagelig,” forteller Linda. “Mannen min og jeg har jobbet hjemmefra nå under Korona, med litt rare sittestillinger foran alternative arbeidsplasser hjemme. Det passet derfor perfekt med en Duomassasje,” forteller Linda. “…Selv om de som ga meg opplevelsen umulig kunne ha forutsett dette da de kjøpte gaven i august i fjor,” tilføyer hun tenkende.

Med rare sittestillinger er det mye som skal slå en god massasje! Er du ikke enig?

«Mannen min er helt kurert!»

“Mannen min tenkte nok at det var litt «girly» å gå på spa, men han er nå helt kurert for slike tanker,” ler Linda. “Massasjen ble utført av dyktige massører i en utrolig behagelig atmosfære. Det var veldig rent og fint over alt, og alle smittevernhensyn var godt ivaretatt.”

«Collect moments, not things.»

“Jeg sitter igjen med en deilig opplevelse som jeg fikk dele med den jeg er glad i. Vi gjorde også en helaften ut av det, med en gåtur i fine Oslo og avsluttet det hele på restaurant,” forteller Linda.

“Både jeg og min mann liker mottoet «collect moments, not things» og tenker at opplevelser er helt fantastiske gaver, både til store og små,” avslutter hun.

Om opplevelsen

Leter du etter en avslappende opplevelse til deg og din kjære? Da er Duobehandling den perfekte gave! Her får man nyte ro og kvalitetstid på sitt beste med en deilig spabehandling i duorom. Dette vil bli en velværende og herlig dag!

  • Behandling for to
  • Velg mellom ansiktsbehandling eller massasje
  • 50-60 minutters behandling
  • Avkobling og velvære for to

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar