Lene (30) fikk god underholdning og kvalitetstid med sin søster på Wallmans Dinnershow

Leter du etter en gave til den som har alt? Det er aldri lett å finne den perfekte gave, men det ser ut til at faren og stemoren til Lene fra Fredrikstad klarte det. De ga nemlig Lene og hennes tvillingsøster opplevelsen, «Wallmans Dinnershow» i bursdagsgave. «Det var i forbindelse med at vi ble 30 år i Juli. Dette var en gave til bare søsteren min og meg, slik at vi to kunne nyte en kveld sammen som søstre,» foreller Lene.

Kvalitetstid er noe av det beste man kan motta – er du ikke enig?

En fantastisk opplevelse

«Det var en fantastisk opplevelse,» smiler Lene. «Riktignok var den korona-tilpasset, men det var like morsomt nå, som det har vært de tidligere gangene jeg har vært der. Det beste med opplevelsen er at de som serverer deg maten, også er de som står på scenen å synger og lager show,» forteller hun. «De er utrolig flinke!»

«Wallmanns dinnershow går ut på at man får servert fireretters meny samtidig som man blir underholdt av dyktige sangere og dansere underveis i middagen,» forteller Lene. «De beveger seg rundt i hele salen og synger, slik at man kan se de nært og fjernt. Man blir fulgt til plassene sine i salen hvor servitørene hele tiden sørger for at man har det man trenger,» sier hun.

Hvem kunne du tenke deg å dele en kveld som dette med?

Kvalitetstid på sitt beste

«Jeg og søsteren min sitter igjen med hyggelige minner. Vi hadde en kjempefin kveld og har veldig lyst til å dra dit en gang til!» sier Lene. «Det var en koselig dag for søsteren min og meg. Vi hadde tid til bare oss to uten barn rundt oss hele tiden, da vi begge er småbarnsforeldre. Dette er absolutt noe jeg anbefaler andre å prøve,» smiler hun.

«Det er utrolig gøy å få en overraskelse i gave! Det er noe med spenningen i å ikke vite hva man skal eller får. En opplevelsesgave er absolutt noe jeg unner andre å få, og det er også noe jeg har lyst til å gi bort i gave til de jeg er glad i.

«Vi sitter igjen med bare gode minner og fantastiske opplevelser. De var utrolig flinke til å opprettholde korona-tiltak under hele kvelden. Som gjorde at hvertfall vi to følte oss ganske trygge hele kvelden. Hele opplevelsen og hjelpen vi fikk har bare vært positiv,» avslutter 30-åringen.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til den som har alt? Da vil Wallmans Dinnershow passe perfekt! Dette er et forrykende show hvor det beste av underholdning kombineres med et utsøkt firerettersmåltid. Dyktige artister leverer underholdning av høy kvalitet og sørger for en fengslende kveld. Imponer en god venn, kjæresten eller familien med en fortryllende opplevelse dere sent vil glemme!

  • Uforglemmelig kveld med et forrykende show
  • Utsøkt surprisemeny med minst fire retter
  • Inngang til nattklubb inkludert

Les mer om Wallmans Dinnershow her.


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar