Lena (51) Ga bort Spøkelsesvandring for to i gave og fikk bli med selv!

Boo! Man sitter rundt bålet på klassetur. Det er helt mørkt ute og de glødende gnistene fra bålet danser oppover nattehimmelen. Det er varmt nok til at man kan sitte ute lenge, men kaldt nok til at varmen fra bålet kjennes godt. Magene er mette av pølser og marshmellows, og det er nå de skumle spøkelseshistoriene starter. Historier som sies å gå igjen, eller som kanskje noen av klassekameratene dine har opplevd selv.

Husker du disse tidene?

Tilbake i tiden der hendelsene fant sted.

Lena fra Løvenstad ga bort Spøkelsesvandring for to i gave, og passet på å få bli med på opplevelsen selv, noe hun var veldig glad for. «Opplevelsen var veldig bra og det var nok takket være den flinke guiden.» De trasket gjennom Oslos gater, og sammen med skumle og spennende historier fortalt av guiden, følte de at de befant seg tilbake til tiden da hendelsene fant sted. «Det var veldig morsomt og spennende, og høydepunktet tror jeg må være at vi fikk komme inn i kjelleren på det Gamle Raadhus!»

Tror du på spøkelser eller gjenferd?

Gode og morsomme minner.

«Jeg anbefaler absolutt denne opplevelsen til alle jeg kjenner. Jeg sitter igjen med gode og morsomme minner fra en veldig fin del av Oslo. Det er utrolig hyggelig og få en opplevelse i gave og veldig hyggelig å kunne gi bort en opplevelse også. Jeg er glad jeg ble valgt ut til å bli med på Spøkelsesvandringen!»

Om opplevelsen

Kjenner du noen som synes gamle, historiske, spøkelseshistorier er spennende? Da vil spøkelsesvandring for to passe perfekt! Ta med deg en god venn eller søsken å kjenn hårene reiser seg i nakken når dere besøker noen av Oslos mest hjemsøkte adresser. Det vil bli en uforglemmelig opplevelse!

  • Besøk Oslos mest hjemsøkte områder
  • Skumle og mystiske fortellinger – ta del i Oslos mørke historie
  • Dyktig og engasjert guide med lang erfaring

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar