Lasse tok med seg sønnen i klatrepark – “Vi fikk utfordret oss selv og tøylet høydeskrekken”

Hadde det ikke vært gøy å kunne tilbringe en “dag i trærne”? Med klatring og en herlig frihetsfølelse i det du bestiger det første klatretårnet? Det får du nemlig med et gavekort på Klatrepark – bare spør Lasse og sønnen!

Kunne du tenkt deg en dag i klatreparken?

“Det var veldig bra for forholdet mellom oss som forelder og barn”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen Klatrepark fra tante i julegave,” forteller Lasse. “Det beste med opplevelsen var at jeg og sønnen min kunne gjøre noe moro sammen, som vi ellers kanskje ikke hadde gjort fordi det er for dyrt, osv.” 

“Vi fikk utfordret oss selv og tøylet høydeskrekken, og vi hadde en skikkelig hyggelig og minneverdig dag sammen. Det ble noe utenfor vår vanlige rutine, god trening og læring, og det var veldig bra for forholdet mellom oss som forelder og barn,” fortsetter han.

Kanskje dette er noe for deg og familien?

“Vi var begge like modige”

“Jeg sitter spesielt igjen med minner om at sønnen min mestret høydeskrekken, og det gjorde forsåvidt jeg også,” sier Lasse med et smil. “Et annet minnet er at jeg turte ikke å ta den lenger og gjennomføre den blå løypa, men vi var begge var like modige og gjennomførte den grønne.”

“Jeg syns det er veldig fint å få en opplevelse i gave! Det er en bedre gave enn noe materielt for min del. Og ja, det er absolutt noe jeg kunne tenkt meg å gi bort selv. Jeg skal huske det når anledningen byr seg,” avslutter han fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i å ta en utfordring? Da vil klatreparken være et flott alternativ! En tur i klatreparken er en spennende gave som byr på herlige utfordringer både høyt og lavt, for store og små. Ta med en god venn, søster eller barn og se hvem som tør å klatre høyest!

  • Morsomt for alle aldre
  • Lang zip-line
  • Ulike nivåer og vanskelighetsgrader
  • Alt sikkerhetsutstyr inngår

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar