Lars – Fikk opplevelsen, Bryggmesterens tapas i gave. «Du verden så bra det var.»

Rike oster, spekemat, stekte grønnsaker og friterte delikatesser. Ja, jeg snakker om tapas. Tapas er en matelskers drøm, og en av de bedre måltidene, ettersom man får smake så mye forskjellig. Dette kan Lars Erik skrive under på. Han fikk nemlig opplevelsen, «Bryggmesterens Tapas» i julegave av sønnen til kjæresten sin.

«Jeg var litt spent, da jeg ikke visste hvor vi skulle, annet enn at det var i Fredrikstad. Dette fikk jeg jo greie på da jeg aktiverte gavekortet, og overraskelsen var stor, og positiv, da det viste seg at vi skulle til Gamlebyen,» smiler Lars Erik.

Kjenner du noen som ville nytt en ekte tapasopplevelse?

Fikk servert nydelig tapas

«Jeg og kjæresten ankom Gamlebyen slik man skal – med byferga over Glomma, og ruslet opp til restauranten. Her ble vi tatt godt i mot av smilende servitører,» forteller Lars Erik.»Vi fikk servert nydelig tapas med blant annet saftige kyllingspyd, velsmakende kjøttboller, en raus salat, og godt brød. Og servitørene kunne sitt om øl. Var vi usikre, fikk vi smake først,» smiler Lars Erik.

Høres ikke dette ut som den perfekte kvelden ute?

«Vi følte oss godt ivaretatt – det ble en positiv opplevelse»

«Det ble en positiv opplevelse. Vi følte oss godt ivaretatt, og smittevernet ble tatt på alvor. Og i all elendighet, så synes jeg det er supert at vi måtte bestille fra bordet – i stedet for å stå i kø foran baren,» sier Lars Erik. «Restauranten var godt bemannet, og vår servitør hadde tid til å sette seg ned og slå av en prat om øl og ølbrygging og lokale leverandører.

Hvem kunne du tenkte deg å be ut på tapas-date?

Opplevelse: en kul form for gave

«Jeg synes det er morsomt og spennende å få en opplevelse i gave. Det tok en stund før jeg fikk ut fingeren og faktisk brukte gavekortet på opplevelsen, men du verden så bra det var,» smiler Lars Erik. «En kul form for gave som jeg gjerne kunne gitt bort selv,» avslutter han.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i å nyte god mat? Som kanskje liker å prøve forskjellige retter? Da er Byggmesterens tapas midt i blinken! Ta med deg kjæresten din eller overrask en god venninne med en tapasmiddag for to! Her vil man spise solid mat og få prøve flere forskjellige småretter, samtidig som man kan ta seg en skål med bryggeriets forfriskende øl. Ikke en dårlig måte å tilbringe kvelden på!

  • En herlig tapasmiddag for to
  • Fire friske 33 cl øl inkludert
  • En sosial og hyggelig opplevelse

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar