Isskulpturer på isbar. En perfekt vertinnegave.

Kristine (36) – «Isbaren var utrolig fint laget med variert iskunst og skikkelig fin stemning.»

Har du hørt om en isbar før? En isbar ser ut som winter wonderland hele året, og er proppet full av vakre isskulpturer og imponerende detaljer. Kom hit for å kjøle deg ned om sommeren, eller for en ekstra, arktisk opplevelse i vintermånedene! En drink i hånden og skinnende isskulpurer vil sette stemningen.

Hvem vil du invitere med deg?

En minneverdig opplevelse

Hvis du leter etter en minneverdig opplevelse, bør du gjøre som moren til Kristine fra Frekhaug. Kristine mottok nemlig opplevelsen, «Icebar Experience for to» i gave av sin mor. «Det var en morsom opplevelse!» smiler Kristine. «Jeg og kjæresten min hadde ikke så høye forventninger, så vi ble positivt overrasket. Det var utrolig fint laget med variert iskunst og skikkelig fin stemning,» forteller hun.

Iskunst… Høres det ikke vakkert ut?

«Det beste vi vet er å få opplevelser som dette i gave.»

«Vi ble møtt av en veldig hyggelig ansatt i resepsjonen, hvor vi fikk informasjon og varme kåper til bruk inne i baren. Vi ble så vist inn i baren hvor vi fikk en liten rundtur med guide, før vi fikk presentert menyen. Alt var laget av is! Interiøret, kunsten og møblene!» sier Kristine med et smil.

«Det ble kjølig, men vi var godt påkledd, så vi koste oss masse,» fortsetter hun. «Her er det mulig for romantisk date, en kveld ute med venner, eller en kul opplevelse for et utdrikningslag!» forklarer hun. Det er også en god idé å ta med besøk hit. Det beste vi vet å få i gave er opplevelser som dette,» avslutter Kristine fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en unik gave til din kjære? Gi bort en magisk tur for to til en vakker isverden! Omkranset av fantastiske isskulpturer i en bar som er bygget av is, vil man ta del i en fortryllende, stemningsfull opplevelse. Dette er den perfekte gave for å «break the ice» på en date, eller å lage gode minner med en du er glad i. Dette er noe helt utenom det vanlige, så her har du virkelig sjansen til å imponere!

  • Opplev en verden av is
  • Bli imponert av vakre isskulpturer
  • Inngang for to med to drinker inkludert
  • Utlån av varme vinterkapper

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar