Kristina fikk gavekort på klassisk behandling – “Det å oppleve ting sammen og dermed få nye minner er den beste måten å utvide relasjoner på”

Når det gjelder avslapning, er det et par ting vi alle forbinder med ordet: spadager, peiskos, dager uten alarmklokken og selvfølgelig massasje. Selv om massasje gjør underverker med å la deg slappe av, har det også flere terapeutiske fordeler. Dette fikk ​Kristina oppleve, da hun fikk gavekort på opplevelsen Klassisk behandling i gave.

Kjenner du noen som kunne tenke seg en dag på massasjebenken?

“Nå er YouWish en av de første plassene jeg klikker meg inn på”

“Jeg fikk gavekort på klassisk behandling til jul av besteforeldrene til typen min. På det tidspunktet hadde jeg ikke kjennskap til YouWish. Nå er nettstedet en av de første plassene jeg klikker meg inn på når jeg vil overraske en nær og kjær med en ekstra fin opplevelse. Et supert tilbud, spør du meg!” innleder Kristina entusiastisk.

“Klassisk behandling var fantastisk. Massasjen ble utført av en dyktig massør, lokalet var nydelig og stemningen var avslappende og herlig. Jeg gjennomførte massasjen på vinteren da det var mange minusgrader utendørs. Var dermed litt redd for at det skulle bli kaldt i selve rommet. Men jeg fikk ligge på et nydelig varmeteppe som gjorde opplevelsen enda bedre,” fortsetter hun. “Alt i alt en veldig fin julegave som jeg er veldig takknemlig for!”

Blir du like sjalu som meg?

“Det å oppleve ting sammen er den beste måten å utvide relasjoner på” 

“Jeg minnes en profesjonell og dyktig massør, hyggelig personell og en fantastisk behagelig full kroppsmassasje! Vil gjerne ta turen igjen for en super opplevelse!” gliser hun.

“Jeg elsker både å gi og få opplevelser i gave! Dette er noe jeg har gitt til både kjæreste, venner og familie. Det å oppleve ting sammen og dermed få nye minner er den beste måten å utvide relasjoner på,” insisterer hun.

Vi kunne ikke vært mer enige med deg, Kristina!

“Jeg kunne så absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse selv! Etter at jeg fikk denne klassiske massasjen fra YouWish i julegave i 2021, har jeg ved flere anledninger benyttet meg av tilbudet selv. Jeg har blant annet kjøpt RIB safari og Natt i svevetelt til kjæresten. Jeg har også anbefalt YouWish til andre,” legger hun til avslutningsvis, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til en som fortjener det lille ekstra? Kanskje en som trenger et pust i bakken? Da er klassisk behandling den perfekte gave! Her får gavemottaker velge mellom en deilig massasje eller ansiktsbehandling som gir en frisk glød til huden. Unn din kjære eller en god venn en avslappende og velværende opplevelse!

  • 25-30 minutters behandling
  • Velg mellom massasje eller ansiktsbehandling
  • Uføres av profesjonell massør

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar