Kristin (54) – Følte seg «vektløs, svevende, rolig og avslappet» på Floating.

Har du hørt om floating? Floating handler om avslapping. Ved å ligge i en tank med vann som inneholder en høykonsentrert mengde salt, med samme temperatur som kroppen, vil det kjennes ut som man svever når man lukker øynene. Det er en ubeskrivelig deilig måte å slappe av på. Dette fikk Kristin fra Drammen kjenne på, da hun kjøpte et gavekort på floating som premie til seg selv, for et prosjekt hun var ferdig med.

Kunne du også tenke deg å unne deg en floating session? Eller kanskje ta med din kjære på en duo-session?

Følelsen av å være vektløs

«Floating var en opplevelse i vann jeg aldri har hatt før. Det var merkelig og samtidig deilig å kunne flyte så lett i vannet,» forteller Kristin. «Det beste med opplevelsen var å få en følelse av å sveve og være vektløs.»

Høres det ikke deilig ut?

En rolig atmosfære

«Jeg fikk et eget rom med dusj og «flytebasseng» for meg selv. Det var helt stille og en rolig atmosfære,» sier Kristin. «Jeg prøvde ut alle knappene i bassenget hvor jeg kunne slå på diverse ting som farget lys, stjernehimmel, meditasjons-tape og musikk (høyttalere under vann). Vannet var kroppstemperert og bassenget var såpass stort at man kunne flyte rundt i det uten å ligge inntil veggene som i et badekar.»

Kjenner du noen som kunne tenke seg å prøve dette?

«Vektløs, svevende, rolig og avslappet.»

«Minnene jeg sitter igjen med etter denne opplevelsen er følelsen av å væte vektløs, svevende, rolig og avslappet,» forteller Kristin. «Og selvsagt veldig deilig – timen gikk fort. Dette skal jeg helt klart gi bort i gave til andre, og jeg skal selv gå flere ganger,» smiler Kristin. «Jeg likte det veldig godt.»

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener et pust i bakken? Gi bort en avstressende opplevelse med Floating! Under floating senkes produksjonen av stresshormonet kortisol og produksjonen av endorfiner økes, noe som hjelper kroppen å slappe totalt av. Dette er en deilig opplevelse som garantert vil øke overskuddet og konsentrasjonen.

  • Nyt en unik velværeopplevelse i flytetank
  • Avslappende og godt for kropp og sjel
  • Følelse av at man svever

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar