Kerstin (51) fikk et surfekurs i gave. – «Det var kjekt, mye latter og en skikkelig gøy dag!»

Stranden har en avslappende atmosfære, enten det er ved havet eller sjøen. Det å høre bølgene slå inn mot land eller skvulpe mot berget vil gi en beroligende følelse. Men forestill deg å få surfe over bølgene, under den varme solen! Kombinasjonen mellom solen, vannet og vinden vil etterlate en fargerik og gledelig følelse i sinnet.

Kunne du tenkte deg å prøve surfing?

En helt fantastisk gave som bød på mye latter og glede

Kerstin fra Stavanger fikk opplevelsen «Privat surfekurs for to» til sin 50års dag. «Det var en helt fantastisk gave å få!» sier Kerstin. «Jeg og min venninne kom oss på bølgene i sommer – det var kjekt, mye latter, og en skikkelig gøy dag!» smiler Kerstin.»Vi hadde med oss en superflink, ung instruktør som både viste, forklarte og hjalp oss ute i vannet. Veldig hyggelig og supertålmodig,» ler Kerstin.

Har du en god venn som hadde satt pris på et surfekurs?

En fantastisk opplevelse om har blitt til ny hobby

«Når vi endelig gav oss, etter mye latter på havet, fikk vi en skikkelig omgang med styrtregn som dusjet av oss alt saltvannet på returen. Det var en fantastisk opplevelse, jeg har allerede prøvd surfing to ganger i etterkant, og det vil bli flere,» sier Kerstin. «Jeg gir ofte opplevelser i gave, men nå blir det nok surfekurs til noen i gave også,» avslutter hun.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som vil lære seg å surfe? La to stykker få muligheten til å få et privat surfekurs sammen med en instruktør

  • Privat instruktør
  • Tre-fire timer med kurs
  • Utstyr inkludert for to personer
  • Sett fart på læringskurven

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar