Kristin (29) – Overrasket sin bedre halvdel med luksusbrunsj

Kjenner du noen som fortjener et avbrekk i hverdagen? Det er ikke ofte man unner seg selv et deilig måltid ute. Det er jo så luksus å sette seg til dekket bord! Spesielt om menyen består av tre, herlige retter. Kristin fra Rykkinn ga bort opplevelsen, «Luksusbrunsj» i gave til sin samboer – og seg selv – i anledning hans bursdag.

«Det var en hyggelig restaurantopplevelse. Det beste var nok maten, som var ordentlig bra laget og veldig god,» sier Kristin. «Vi fikk servert luksusbrunsj, altså 3-retters brunsj med forrett, hovedrett og dessert. Det var på et mindre vertshus med koselig stemning og fint interiør,» forteller hun.

Har du en i livet ditt som fortjener litt luksus i hverdagen?

«Det smakte så godt!»

«Det fine lokalet, som jeg gjerne besøker igjen senere, samt lysten på å spise akkurat det samme igjen er det beste minnet jeg sitter igjen med. Det smakte så godt!» sier Kristin med et smil om munnen. «Jeg kunne godt tenke meg å både motta og gi opplevelsesgaver med Youwish i fremtiden,» avslutter en god og mett 29-åring.

Om opplevelsen

Gi bort en avstressende og velsmakende pause fra en hektisk hverdag og overrask en som fortjener det med en treretters brunsj! Dette er en gave alle setter pris på!

  • Treretters brunsjmeny med mineralvann
  • Flotte, rustikke lokaler med lang historie
  • Lokale råvarer og tradisjonsrike matretter

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar